nadnaslov

Ibrahimović obišao radove na auto-putu

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp

Malo je projekata koji će uticati na razvoj crnogorske ekonomije kao što je izgradnja auto-puta Bar-Boljare, istakao je potpredsjednik Vlade za regionalni razvoj i ministar kapitalnih investicija Ervin Ibrahimović .

Ovo je, kako je kazao, zasigurno najveći infrastrukturni projekat koji će snažno uticati na sveukupan razvoj crnogorskog društva.

,,Od svih učesnika na projektu očekujem punu posvećenost kako bi se stvorili preduslovi da u ljetnjem periodu bude omogućena i njegova komercijalna upotreba, dok će akcenat u mom mandatu biti na stvaranju preduslova za nastavak gradnje narednih dionica. Ovo je siguran put ka zapadnom sistemu vrijednosti i put ka boljem životnom standardu svih građana Crne Gore”, istakao je Ibrahimović, koji je obišao radove na auto-putu. 

Realizacijom ovakvog projekta se stvaraju mogućnosti da uz bolje saobraćajno povezivanje sjevernog regiona sagledamo i mogućnosti za otvaranje novih proizvodnih kapaciteta, a time i za otvaranje novih radnih mjesta, kako bi se kvalitet zivota stanovnika sjevernog regiona unaprijedio, naveli su iz Ministarstva kapitalnih investicija. 

,,Bez obzira na politička dešavanja u zemlji, bez obzira na geopolitičke promjene na globalnom nivou, moramo da nastavimo gdje smo stali, jos posvećenije i odlučnije nego ranije’’ naglasio je Ibrahimović.

VEZANE VIJESTI:

Lokalni javni emiter Radio televizija Podgorica d.o.o. | Adresa: 19. decembra br. 13, 81000 Podgorica | PIB: 03328139 | Odgovorno lice: Rade Vojvodić, v.d. izvršnog direktora REDAKCIJA PORTALA: portal@gradski.me | REDAKCIJA RADIJA: radio@gradski.me

Lokalni javni emiter Radio televizija Podgorica d.o.o. | Adresa: 19. decembra br. 13, 81000 Podgorica | PIB: 03328139 | Odgovorno lice: Rade Vojvodić, v.d. izvršnog direktora
REDAKCIJA PORTALA: portal@gradski.me | REDAKCIJA RADIJA: radio@gradski.me

© Gradski Portal 2021. - All rights reserved

Dokumenta