NAJNOVIJE

Foto: BS

Bošnjačka stranka nezaobilazan je faktor na političkoj sceni Crne Gore, rekao je predsjednik BS Ervin Ibrahimović, podsjećajući da je ta partija izdržala brojna iskušenja koja im je priredila prethodna vlada.

Ibrahimović je istakao da je BS danas još snažniji politički subjekt bošnjačkog naroda, državotvorna partija, utemeljena u prozapadnim vrijednostima.

“Pokazali smo da ispravna politika ima jaku podršku naših građana. Neke snage su htjele da Bošnjake uklone sa mjesta odlučivanja, ali vjerujem da je svima jasno da to nije bio put kojim većinska Crna Gora želi koračati. Našim učešćem u Vladi Crne Gore daćemo doprinos da se čuje glas Bošnjaka i da mjesta u kojima živimo, u svim dijelovima Crne Gore, konačno krenemo da razvijamo u punom kapacitetu”, kazao je Ibrahimović.

Delegacija SDA Sandžaka, na čelu sa predsjednikom dr Sulejmanom Ugljaninom, boravila je u posjeti Bošnjačkoj stranci, gdje ih je dočekao predsjednik mr Ervin Ibrahimović, sa svojim saradnicima.

Foto: BS

“Tokom razgovora razmijenjena su mišljenja oko aktuelne političke situacije u Crnoj Gori i Srbiji, i učešću Bošnjaka u političkim i društvenim procesima”, navodi se u saopštenju.

Ugljanin je čestitao na rezultatima koje je BS ostvarila u prethodnom periodu na očuvanju, kako je rekao, političke stabilnosti u Crnoj Gori.

“Visoka nacionalna svijest i politička zrelost rukovodstva Bošnjačke stranke, predstavlja realan osnov da Bošnjaci u Crnoj Gori, odgovorno participiraju u svim segmentima društva, te u daljim evropskim i evroatlantskim integracijama Crne Gore”, kazao je Ugljanin.

PRATITE NAS

Lokalni javni emiter Radio televizija Podgorica d.o.o. | Adresa: 19. decembra br. 13, 81000 Podgorica | PIB: 03328139 | Odgovorno lice: Rade Vojvodić, v.d. izvršnog direktora
REDAKCIJA PORTALA: portal@gradski.me | REDAKCIJA RADIJA: radio@gradski.me

Dokumenta