Foto: Pixabay
Službenici Odjeljenja bezbjednosti Bijelo Polje su u prvoj polovini marta sproveli više aktivnosti iz svoje nadležnosti koje su rezultirale oduzimanjem manjih količina opojne droge i podnošenjem dvije krivične i tri prekršajne prijave.


„Naime, službenici Jedinice za borbu protiv droge u Odjeljenju bezbjednosti Bijelo Polje su lišili slobode lice N.S. i protiv njega podnijeli krivičnu prijavu zbog sumnje da je izvršio krivično djelo neovlašćena proizvodnja, držanje i stavljanje u promet opojnih droga. Policija je došla do sumnje da je on drugom licu u zamjenu za novac dao određenu količinu tableta buprenorfina“, saopšteno je iz Uprave policije (UP).

Krivična prijava podnijeta je i protiv E.B. kojem se, kako su kazali, na teret stavlja krivično djelo omogućavanje uživanja opojnih droga koje je izvršio na način što je drugom licu dao na uživanje materiju za koju se sumnja da je opojna droga marihuana.

„Osim toga, policija je protiv ovog lica prethodnog dana, podnijela i prekršajnu prijavu, kada je kontrolisan po prijavi zbog porodičnog nasilja i tada je kod njega pronađena manja količina materije za koju se sumnja da je opojna droga kokain“, saopšteno je iz UP-a.

Takođe, dodaju da je bjelopoljska policija protiv lica L.S. podnijela dvije prekršajne prijave nakon što je kod njega u dva navrata pronađena manja količina materije za koju se sumnja da je opojna droga marihuana.

„Policijski službenici Odjeljenja bezbjednosti Bijelo Polje nastaviće sa sprovođenjem aktivnosti iz svoje nadležnosti u cilju suzbijanja ulične prodaje droge i stvaranja što bezbjednijeg ambijenta za život i rad u tom gradu“, saopšteno je iz UP-a.

PRATITE NAS

                        Lokalni javni emiter Radio televizija Podgorica d.o.o. | Adresa: 19. decembra br. 13, 81000 Podgorica | Mail: office@gradski.me | PIB: 03328139                             Odgovorno lice: Vladimir Otašević, izvršni direktor
REDAKCIJA PORTALA: portal@gradski.me | Urednik portala: Dejan Bogojević | REDAKCIJA RADIJA: radio@gradski.me
MARKETING: marketingtim@gradski.me

Dokumenta