Search
Close this search box.

Građanska inicijativa 21. maj: Notorna činjenica da je crnogorska politika nekredibilna, marionetska, koruptivna i štetočinska

GI 21. maj
Ilustracija/Gradski.me

Foto: Građanska inicijativa 21. maj

Notorna je činjenica da je crnogorska politika nekredibilna, marionetska, koruptivna i štetočinska. Zato i nema sumnje da bi Crna Gora naprečac postala zdravije društvo kada bi se kojim slučajem ugasile sadašnje parlamentarne stranke, saopšteno je iz Građanske inicijative 21. maj.

Kako navode, jednako kao što bi država bila značajno oporavljena kada bi aktuelne “političare” iz vladajućih i opozicionih partija prekvalifikovali u zanimanja gdje ne bi mogli živjeti od svakodnevne “prodaje magle”.

“Zato ne čudi što PES djeluje kao skup nesposobnih kalkulanata i populističkih taktizera, čime samo liči na blijedu repliku nekadašnjeg jedinstvenog DPS-a. Baš kao što Demokrate odista treba vratiti tamo odakle su i došli i po zasluzi ih staviti pod Jokovićevo vođstvo”, ocjenjuju iz Građanske inicijative 21.maj.

Istovremeno, dodaju, sav niz Vučićevih marioneta i prislužitelja treba integrisati u jednu beskičmenu stranku tako da svi Mandići, Milatovići, Kneževići, Abazovići i Leposavići složno podrivaju evroatlantsku Crnu Goru.

“Konačno, svu opoziciju treba što prije učlaniti u Đukanovićev DPS čime bi se prekinuli beznadežni međupartijski savezi ili besmislena formiranja stranaka koje će svakako završiti u naručju DPS-a. Time bi se uspostavilo željeno “državotvorno i reformatorsko jedinstvo” i konačno zadovoljili i “nezavisni” analitičari, kolumnisti i javni djelatnici koji sagoreše apelujući na DPS, kontributore i satelite da se trgnu iz višegodišnjeg “zimskog sna””, zaključuju iz Građanske iniijative 21. maj.

Ostavite komentar

0 Komentari
Inline Feedbacks
View all comments

Najnovije

Povezani članci