Search
Close this search box.

Gost emisije “Referat” Milivoje Katnić

Gost emisije „Referat“ u ponedjeljak u 21.15 biće bivši glavni specijalni tužilac Crne Gore Milivoje Katnić.

Saznajte detalje odluka ranijeg SDT-a o ključnim aferama, zašto uprkos mnogim optužbama nikada nije bilo optužnice protiv članova porodice Đukanović, i je li uhapšeni Petar Lazović mogao da bude policajac na tajnom zadatku ako u tom periodu tako nešto nije poznavao naš zakon.

Čućemo Katnićev odgovor povodom optužbi Mirka Velimirovića da ga je pritiskao i zastrašivao da svjedoči u slučaju „državni udar“, zašto desetine ubistava i dalje nije rasvijetljeno i gdje je završio novac od vodećih privatizacija.

Bivši glavni specijalni tužilac odgovaraće i na pitanja o presretnutoj Skaj komunikaciji dvojice optuženih bivših policajaca, koje je Europol označio kao članove navodnog „kavačkog klana“ koja ukazuje na potencijalnu korupciju, u slučaju poznatom kao „državni udar“.

Razgovaraćemo o tome je li Katnić salušavan zbog brojnih optužbi na njegov račun i kakva je bila njegova uloga u opsadi Dubrovnika.

Otkrivamo i šta Katnić misli o radu novog specijalnog tužilaštva i hapšenju dvojice bivših direktora policije, ali i hapšenju njegovog bliskog saradnika, tužioca Saše Čađenovića.

Ne propustite „Referat“ – ponedjeljak 21.15

Voditelj: Marko Vešović

Ostavite komentar

0 Komentari
Inline Feedbacks
View all comments

Najnovije

Povezani članci