Gluščević: Dan nezavisnosti 2025. Budva će dočekati sa novom vlašću koja poštuje državu i najznačajnije datume

Ko god je danas došao u Budvu, ni po čemu ne može da zaključi da naš grad obilježava jedan od najznačajnijih datuma u novijoj istoriji – Dan nezavisnosti Crne Gore, poručio je kandidat za odbornika liste “Budva može bolje” Igor Gluščević.  
Foto: DPS

“O odsustvu poštovanja države od strane lokalnih vlasti, govore budvanske ulice i trgovi, đe nema državnih zastava, iako je bilo najavljeno da će biti istaknute. Umjesto da smo u susret 21. maju, svi okupljeni i zagledani u zajedničku budućnost, u Budvi se i dalje vidi kontinuitet vladavine politike koja je služila drugim državama i pokrivala se tuđim zastavama”, naveo je Glušćević u saopštenju.

A obećali su, prema njegovim riječima, da će biti dobri domaćini koji će pomoći Budvi da krene naprijed i da prevaziđe podjele.

“Zahvaljujemo im, nijesu pomogli, i zbog toga će biti kažnjeni na predstojećim izborima. Na kraju, mi obećavamo da će Dan nezavisnosti 2025. Budva dočekati okićena državnim zastavama Crne Gore i sa vlašću koja iskazuje poštovanje prema sopstvenoj državi”, zaključio je Gluščević.

Ostavite komentar

0 Komentari
Inline Feedbacks
View all comments