Gledajte “Vikend na Gradskoj” od 16 do 18 sati

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp

,,I ove subote možete uživati u emisiji ,,Vikend na Gradskoj” sa Marijom Razić od 16 do 18 sati.

Šta oštećuje naš sluh? Na šta ukazuje zujanje i šuštanje u ušima? Procjene Svjetske zdravstvene organizacije su da čak 466 miliona osoba ima neki vid oštećenja sluha. Naša gošća – specijalistkinja otorinolaringologije dr Andrijana Radovanić.

Govorimo i o hiporehabilitacij, jedinstvenom spoju defektologije, fizioterapije, medicine i konjičkog sporta, gdje se konj koristi kao terapeutsko sredstvo. Primjenjuje se u Konjičkom klubu ,,Budućnost”.

Bend ,,Neon” objavio je pjesmu i spot ,,Daleko odavde” u saradnji sa vođom hrvatske grupe ,,Vatra” Ivanom Dečakom, koji će biti naš gost, kao i jedan od osnivača ,,Neona” Marko Vukčevič.

Učenici Srednje elektro-ekonomske skole iz Bijelog Polja imaju znanje i iskustvo da govore o preduzetničkom obrazovanju i učeničkim kompanijama. Osvojili su brojne nagrade, a svoje umijeće predstaviće i u regonu, ali i u dalekoj Kini. Ugostićemo profesora i mentora Nikolu Purića i učenike Mariju Rakonjac, Adnana Kuča i Luku Zejak.

Gost Gradskog radija i kolege Dražena Brajovića biće selektor mlade fudbalske reprezentacije Miodrag Vukotić.

Prenosimo atmosferu sa Trga Argentina, sa koncerta koji je organizovala Evropska unija u Crnoj Gori povodom Dana Evrope i otvaranja Evropske kuće.

Izvještavamo uživo sa festivala roditeljstva ,,Porodica Fest”, koji se održava u parku ispred Dvorca Petrovića na Kruševcu.

Družimo se sa predstavnicma ambasade Republike Rumunije u Crnoj Gori, koji ove subote priprmaju nacionalna jela u okviru programa ,,Diplomatic Gastro Day” na Proljećnom pazaru.

,,Računajte na nas” je serijal kojim pokušavamo da pomognemo porodicama koje žive u teškim uslovima.

Poklanjamo karte za bioskop i predstave Gradskog pozorišta.

U rubrici ,,Lektura” rješavamo jezičke nedoumice.

VEZANE VIJESTI

VEZANE VIJESTI:

Lokalni javni emiter Radio televizija Podgorica d.o.o. | Adresa: 19. decembra br. 13, 81000 Podgorica | PIB: 03328139 | Odgovorno lice: Rade Vojvodić, v.d. izvršnog direktora REDAKCIJA PORTALA: portal@gradski.me | REDAKCIJA RADIJA: radio@gradski.me

Lokalni javni emiter Radio televizija Podgorica d.o.o. | Adresa: 19. decembra br. 13, 81000 Podgorica | PIB: 03328139 | Odgovorno lice: Rade Vojvodić, v.d. izvršnog direktora
REDAKCIJA PORTALA: portal@gradski.me | REDAKCIJA RADIJA: radio@gradski.me

© Gradski Portal 2021. - All rights reserved

Dokumenta