Gledajte jutarnji program “Rujna zora” na Gradskoj televiziji

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp

Ne propustite Jutarnji program Gradske televizije “Rujna Zora” sjutra od 6 i 30 do 9 sati. Evo šta ćete gledati:

“Presing”: Zdravko Begović, predsjednik Advokatske komore Crne Gore naš je sagovornik u analizi naslova domaćih i regionalnih portala.

Da li je popis stanovnistva realno realizovati do kraja godine i da li građani popis doživljaju kao statističko ili političko pitanje? Gošće Rujne zore na ovu temu su Sanja Baltić, izvršna direktorica Stars up, agencije za istraživanje tržišta i ispitivanje javnog mnjenja i Ivana Vujović, izvršna direktorica NVO Juventas.

Radovi na izgradnji bioskopa i farme živine, samo su neki od projekata JU Kakaricka gora. Ivana Tiodorović, socijalna radnica ”Brižne porodice” koji će realizovati u saradnji sa Unicefom.

Prvo mjesto na 51. Prvenstvu Crne Gore u atletici za osobe sa invaliditetom osvojila je Marijana Goranović. O takmicenjima koja su pred njom i ucescu na Paraolimpijskim igrama u Tokiju ovog ljeta, razgovaramo u Rujnoj zori.

U kojoj mjeri je epidemijska situacija u Crnoj Gori uticala na postsezonu u Budvi saznacemo od Tijane Kotarac iz pr sluzbe TO Budva.

“Kroz Podgoricu”, edukativno-zabavni i kulturno-umjetnički serijal u produkciji Gradske televizije. U novoj epizodi, Kroz Podgoricu nas vodi poznata glumica Dubravka Drakić.

Raspisan je javni poziv za dodjelu sredstava kroz drugi krug subvencija za sterilisanje i kastriranje vlasničkih pasa čiji su vlasnici iz Podgorice, a u cilju očuvanja zdravlja kućnih ljubimaca, te obezbjeđivanja kontrole njihovog razmnožavanja. O tome govorimo sa Ivonom Međedovic, šeficom Službe  za ostvarivanje izvršne funkcije gradonačelnika.

Šta su Gradska i Senior kartica Glavnog grada? Koje povoljnosti uživate korišćenjem kartica, čućemo od Džemala Lekića, direktora Centra za informacioni sistem.

Sa zelene pijace uživo informišemo o ponudi i cijenama povrća za zimnicu.

Ana Klepic autroka je serijala “Djeca vaša” koju kreira sa našim najmlađim gledaocima.

I ovog jutra se rekreiramo uz savjete fitnes instruktorke Jelene Krstajić.

Novinari na terenu: Anđela Pantović i Lazar Maksimović-

Urednica emisije: Ajda Šufta

Urednica redakcije: Marija Razić

e-mail adresa: jutarnji@gradski.me

Posljednje:

VEZANE VIJESTI

POSLJEDNJE:

VEZANE VIJESTI:

Dokumenta