Gledajte jutarnji program “Rujna zora” Gradske televizije

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp

Pratite jutarnji program Gradske TV „Rujna zora“, počinje u 6.30 a do 9 časova gledaćete:

Presing”: Srđan Vukadinović, politički analitičar , naš je sagovornik u analizi naslova domaćih i regionalnih portala.

Da te pitam: Zbog kojih dugova nam javni izvršitelji mogu doći na vrata? U kojim situacijama nam može biti blokiran bankovni račun, za koja dugovanja možemo biti utuženi, kada zastarijevaju komunalna potraživanja, pitamo advokata Nikolu Samardžića.

U okviru inicijative “Best Tourism Villages/Najbolja sela u turizmu”, Svjetske turističke organizacije u kategoriji za „Program unapređenja“ su i sela Godinje iz Bara i Gornja Lastva iz Tivta. Uz ovu, akcija najljepše ukrašeni izlozi i doček Nove godine u Baru, teme su razgovora sa direktorom TO Bar, Emilom Kukaljem.

Pravi je čas za časove samoodbrane! 16 dana aktivizma protiv nasilja nad ženama, obilježavaju i dame iz rekreativne grupe taekwondo kluba”Akademac”. Naše gošće su Kruna Ratković i Jadranka Gavranović.

Vodimo vas u posjetu oglednom imanju “Lješkopolje”, stručnoj, nastavnoj i naučnoj bazi Biotehničkog fakulteta, mjestu osnovanom 1954. godine na površini od oko 35ha. Sa jednom od najbogatijih kolekcija vinove loze na Balkanu sa čak 443 domaćih, odomaćenih i introdukovanih sorti. Najpoznatiji proizvod sa ovog imanja je Standardna lozova rakija koja se i dalje pamati i prepoznaje kao “Institutova loza”.

Radovi na izgradnji šetališta uz Moraču privode se kraju. Kako izgleda situacija na terenu, do koje se faze stiglo, reći će nam arhitekta Glavnog grada, Stefan Dukić.

Službe Glavnog grada odredile su lokacije za potrebe prodaje I kupovine drva za ogrijev. O kaznenim mjerama u slučaju prodaje na nedozvoljenim mjestima razgovaramo sa Lazarom Čađenovićem, rukovodiocem sektora za inspekcijski nadzor.

Govorimo o “Maloj školi kršenja patrijarhata” koja će biti održana od 13. do 17. decembra u organizaciji Centra za ženska prava, sa ciljem unaprijeđenja položaja žena u društvu mijenjanjem društvenih normi koje doprinose rasprostranjenosti diskriminacije i nasilja nad ženama.

“Kroz Podgoricu” nas vodi glumac Mladen Nelević.

“Djetinjarije” autorke Ana Klepic namjenjene su našim najmlađim gledaocima. Ovog jutra čućemo njihove odgovore na pitanje šta je zološki vrt.

Instrukcije za jutarnju rekreaciju dobijamo od fitnes instruktorke Jelene Krstajić.

Novinari na terenu: Anđela Pantović, Jovana Roganović i Jovan Brajković.

Urednica emisije: Ajda Šufta

Urednica redakcije: Marija Razić

e-mail adresa: jutarnji@gradski.me

Posljednje:

VEZANE VIJESTI

POSLJEDNJE:

VEZANE VIJESTI:

Dokumenta