Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

foto: Festival kulture Zabjelo

Ograničen kontigent prvih, najpovoljnijih ulaznica za drugo izdanje Festivala kulture Zabjelo pušten je u prodaju. Festivalske ulaznice po poklon cijeni od 15 eura biće u prodaji samo do 15. aprila ili do isteka zaliha.

Nakon što su na prvom izdanju nastupile neke od najvećih regionalnih rokenrol zvijezda – Partibrejkers, Darko Rundek i Ekipa, Zoster i Parampaščad i time ispisale muzičku istoriju Zabjela ali i cijele Podgorice, Festival kulture Zabjelo nastavlja sa dovođenjem nekih od najznačajnih imena regionalne rokenrol scene.

U okviru Festivala kulture Zabjelo, više od dvadeset regionalnih i lokalnih izvođača alternativne muzike vraća rokenrol na veliku scenu u Crnoj Gori, tokom više od mjesec dana, na nekoliko lokacija širom Podgorice i van nje. Mjesec rokenrola u Crnoj Gori počinje prve sedmice maja, a svi ostali izvođači će biti objavljeni uskoro.

Finale bogatog programa održaće se 9. i 10. juna na stadionu „Nikola Šćepović“ na Zabjelu, kada će nastupiti kultna jugoslovenska rok i pank grupa „Zabranjeno pušenje“, heroji beogradskog asfalta i regionalne alter rok scene „Kanda, Kodža i Nebojša“ i vodeće alter pop ime regiona, sarajevski bend „Letu Štuke“, a njima će se pridružiti još pet izvođača.

Količina prvog kontigenta dvodnevnih ulaznica za Festival kulture Zabjelo po poklon cijeni od 15€ je veoma ograničena i biće u prodaji do 15. aprila ili do isteka zaliha, nakon čega će ulaznice biti dostupne po redovnoj cijeni. Ulaznice se mogu kupiti na linku, a od sjutra će biti dostupne i na Tobacco Shop – Bar Kod kioscima. Prilikom online kupovine ulaznice dobija se QR code koji se čuva i koji će na ulazu na festival biti zamijenjen za festivalsku narukvicu.

I ove godine će organizatori festivala dio prihoda od ulaznica donirati u humanitarne svrhe, kao i domaćinima festivala, Fudbalskom klubu Zabjelo. Događaj podržavaju Tuborg, FK Zabjelo, Monteput, Sekretarijat za kulturu i sport, Ministarstvo kulture, Glavni grad Podgorica, Goodfellas, PAM, Hotel CUE i Aqua Bianca.

PRATITE NAS

                        Lokalni javni emiter Radio televizija Podgorica d.o.o. | Adresa: 19. decembra br. 13, 81000 Podgorica | Mail: office@gradski.me | PIB: 03328139                             Odgovorno lice: Rade Vojvodić, v.d. izvršnog direktora
REDAKCIJA PORTALA: portal@gradski.me | REDAKCIJA RADIJA: radio@gradski.me
MARKETING: marketingtim@gradski.me

Dokumenta