FOTO: Kotor Art

Sa ciljem podizanja svijesti o ličnoj odgovornosti u toku pandemije Korona virusa, organizatori festivala Kotor art Don Brankovi dani muzike pokrenuli su akciju “Normalno i od mene zavisi”.

Akcija će trajati nekoliko nedjelja, a podrazumjeva objavljivanje kratkih video klipova na društvenim mrežama istaknutih pojedinaca iz različitih oblasti poput umjetnosti, medija i sporta. Svoje poruke podijeliće i poštovaoci umjetnosti, istaknuti građani Kotora i članovi festivalskog tima na Facebook-u i Instagram-u.

https://fb.watch/4IeJLCstM_/

“Normalnost koja je stopirana prošlog marta podrazumjevala je i zdravlje i živote, umjetnost, putovanja, socijalizaciju, druženja, restorane kao i pravo na privređivanje i normalnu ekonomiju. Sve je to stopirano, zaustavljeno i stavljeno na čekanje. Zato želimo da sa ljudima punih imena i prezimena skrenemo pažnju da to čekanje zavisi i od nas pojedinačno i iako će nova normalnost morati uzeti u obzir i posledice izazvane pandemijom, želimo da vjerujemo da će ta nova pravila ponašanja koja nas čekaju nakon pandemije uključivati sve te aspekte života koji nam svima oliko nedostaju. – dio je uvodne video poruke osnivača i direktora Festivala, pijaniste i univerzitetskog profesora Ratimira Martinovića.

Martinović je istakao da se vakcinisao i revakcinisao i time kupio, ne samo malo zdravlje, već i malo slobode da živi jednim dijelom onu normalnost kojoj se nadamo.

https://fb.watch/4IeIfszV2L/

U ime zdravlja i nove normalnosti Festival poziva sve zainteresovane da se uključe u ovu akciju i da je podjele sa onima za koje smatraju da je važno da čuju njene poruke. 

@Nadamo se da ćemo se preko ljeta vidjeti i u Kotoru, a to jednim dijelom zavisi i od nas i od vas” – poručuju iz organizacionog tima Festivala.   

PRATITE NAS

                        Lokalni javni emiter Radio televizija Podgorica d.o.o. | Adresa: 19. decembra br. 13, 81000 Podgorica | Mail: office@gradski.me | PIB: 03328139                             Odgovorno lice: Rade Vojvodić, v.d. izvršnog direktora
REDAKCIJA PORTALA: portal@gradski.me | REDAKCIJA RADIJA: radio@gradski.me
MARKETING: marketingtim@gradski.me

Dokumenta