Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin


Međunarodni festival dječije pjesme „Naša radost“, koji 37. put okuplja veliki broj djece, a uz čije hitove odrastaju brojne generacije, održaće se u subotu 26. novembra, u Velikoj sali KIC-a „Budo Tomović“ sa početkom u 17 sati, najavljeno je na današnjoj konferenciji za medije.

Direktor festivala Aleksandar Milošević najavio je da je ovo idealna prilika da se mališani predstave novim pjesmama, ali i lijep povod za druženje i povezivanje djece iz regiona.

„Ove godine smo 37. put zaredom zajedno ovim povodom, na veliku čast nama koji smo organizatori festivala, a u cilju propagiranja kvalitetne i prave dječije muzike. Kao što ste svjedoci, festivali više nijesu samo muzički, oni se sve više i gledaju. Tako da to posebno baštinimo, da budemo i vizuelno prepoznatljivi, a o kvalitetu pjesama naravno ne moramo da govorimo puno, trudimo se da iz godine u godinu proizvodimo, uz pomoć naših autora, pjesme koje ostaju i postaju vanvremenski dječiji hitovi”, kazao je Milošević.

Kompozicije za ovogodišnje izdanje pristigle su već u maju.

“Svake godine imamo prijavljenih između 70 i 100 kompozicija. Ove godine je pet država prošlo selekciju- Crna Gora, Hrvatska, Bosna i Hercegovina, Srbija, Sjeverna Makedonija”, istakao je Milošević i dodao da je za ovogodišnje izdanje festivala veoma dobar kvalitet pjesama, te da nam preostaje svima da se radujemo nekim novim dječijim hitovima.

PRATITE NAS

                        Lokalni javni emiter Radio televizija Podgorica d.o.o. | Adresa: 19. decembra br. 13, 81000 Podgorica | Mail: office@gradski.me | PIB: 03328139                             Odgovorno lice: Rade Vojvodić, v.d. izvršnog direktora
REDAKCIJA PORTALA: portal@gradski.me | REDAKCIJA RADIJA: radio@gradski.me

Dokumenta