Gradski portal

Državljanin Kosova u Ulcinju izazvao udes pa pobjegao, policija nakon hapšenja ustanovila da je za njim raspisana potjernica

Gradski.me
Foto: Gradski.me

Foto: Gradski.me

Policija je uhapsila – V.B. (28) sa Kosova zbog ugrožavanja javnog saobraćaja u Ulcinju.

“Ulcinjskoj policiji je prijavljeno da je na skretanju ka Velikoj plaži došlo do saobraćajne nezgode u kojoj je jedna osoba povrijeđena, a da je drugi učesnik napustio lice mjesta. Brzom reakcijom i intenzivnim radom na terenu ulcinjska policija identifikovala je lice koje je upravljalo drugim vozilom koje je učestvovalo u saobraćajnoj nezgodi – V.B. (28) sa Kosova”, navodi policija.

V.B. je uhapšen zbog sumnje da je izvršio krivično djelo ugrožavanje javnog saobraćaja.

“Provjerom ovog lica kroz zajednički centar u Plavu, i policijskih službenika NCB Interpola Podgorica, policija je došla do saznanja da se ovo lice potražuje na nacionalnom nivou, na Kosovu, zbog izdržavanja kazne zatvora. U saradnji sa Stanicom granične policije u Ulcinju, te njihovim naknadnim postupanjem, licu je, nakon privoda kod nadležnog tužioca, uručeno rješenje o zabrani ulaska u Crnu Goru u trajanju od pet godina, te mu je izrečena mjera prinudnog udaljenja iz Crne Gore, koju su sproveli službenici Sektora granične policije”, navodi policija.

Ostavite komentar

0 Komentari
Inline Feedbacks
View all comments

Najnovije