Dragojević najbolji MMA borac međunarodnog turnira u Podgorici

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp

Foto: MMA Klub Omladinac

Član podgoričkog MMA kluba Omladinac, Dalibor Dragojević, proglašen je za najboljeg borca međunarodnog turnira MMA B52 amaterska liga u Podgorici, prenosi agencija MINA.

Ostvario je tri pobjede na turniru, a njegov meč sa Jonom Bakalijem iz Albanije proglašen je za borbu večeri.

“Imao sam tri teška meča protiv mnogo starijih i iskusnijih boraca, koju su mnogo duže u MMA od mene”, rekao je Dragojević.

U prvom meču pobijedio je Jovana Naumova iz Strongest MMA tima Makedonija prekidom u prvoj rundi – gušenjem polugom RNC.

Protiv Bakalija slavio je nakon tri runde jednoglasnom odlukom sudija, a u trećem protiv Alekse Sekulovića iz MMA kluba Zabjelo, tehničkim nokautom u drugoj rundi.

“Protiv Sekulovića borio sam se samo pola sata nakon borbe protiv Bakalija i u taj meč ušao sam dosta istrošen. Pružio sam maksimum i slavio sam tehničkim nokautom”, rekao je Dragojević.

On je kazao da su umor i povrede presudile da njegovi treneri ne dozvole da nastupi u finalu.

“Ostaje žal zbog toga, jer je finale trebalo da bude kruna svega ostvarenog na turniru. Proglašen je za nou contest, odnosno neće se računati kao poraz”, dodao je Dragojević.

Dalibor je istakao da je ponosan na ostvareno na početku karijere, navodeći da sve zasluge imaju njegovi treneri Žarko Raković i Lazar Kukuličić, kao i Dejan Petričević, trener brazilske džiju džice.

“Oni su mi pomogli oko priprema. Njihove zasluge za moj napredak su velike. Što se tiče nastupa na turniru zadovoljan sam kako sam se borio. Idemo dalje – turnir po turnir uz naporne treninge. Cilj je jasan – napad na svjestki vrh”, poručio je Dragojević.

VEZANE VIJESTI:

Lokalni javni emiter Radio televizija Podgorica d.o.o. | Adresa: 19. decembra br. 13, 81000 Podgorica | PIB: 03328139 | Odgovorno lice: Rade Vojvodić, v.d. izvršnog direktora REDAKCIJA PORTALA: portal@gradski.me | REDAKCIJA RADIJA: radio@gradski.me

Lokalni javni emiter Radio televizija Podgorica d.o.o. | Adresa: 19. decembra br. 13, 81000 Podgorica | PIB: 03328139 | Odgovorno lice: Rade Vojvodić, v.d. izvršnog direktora
REDAKCIJA PORTALA: portal@gradski.me | REDAKCIJA RADIJA: radio@gradski.me

© Gradski Portal 2021. - All rights reserved

Dokumenta