DPS: Zagovornik mračnih ideologija prošlosti nedostojan da govori o gradonačelniku Vukoviću

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp

Poslanik Jovan Vučurović, deklarisani zagovornik mračnih ideologija zasnovanih na nenaučnoj reviziji istorije i proklamator rehabilitacije četništva u Crnoj Gori, posljednja je osoba koja može sebi dati za pravo da u negativnom kontekstu govori o gradonačelniku Podgorice Ivanu Vukoviću, saopšteno je iz OO DPS Podgorica.

Kako navode, lični i profesionalni kredibilitet, rezultati i dostignuća prvog čovjeka Glavnog grada su misaona imenica za Vučurovića i dokučivi su mu, ističu, koliko i sazvežđe koje gleda kada sanja o “srpskom svetu”, brisanju državnih granica Crne Gore te njenom prisajedinjenju sa Srbijom.

„Ipak, velikosrpskog nacionalistu podsjećamo da kada govori o gradonačelniku Vukoviću, govori o čovjeku koji je u okviru svojih nadležnosti, ljudski i časno, u teškim trenucima pomogao svima koji su mu se obratili za pomoć, uključujući i članove Vučurovićeve uže familije. Nego kako to obično biva, kada malicioznom čovjeku pomognete i valjate u životu, na najgori mogući način će vam uzvratiti“, navode u saopštenju.

Od Vučurovića, koji je, dodaju, kratkotrajno vrijeme provedeno na vlasti iskoristio da svoju suprugu uhljebi na poziciju direktorke podgoričke Gimnazije, drugačije nijesu ni očekivali.

„Na kraju krajeva taj je i svog stranačkog kolegu Radoša Zečevića prevario za mandat u prošlom sazivu Skupštine, pa bi sa naše strane bilo pretenciozno očekivati da ima barem i zeru etike i da će iskazati elementarnu pristojnost i poštovanje za političke konkurente“, zaključuju u saopštenju.

VEZANE VIJESTI:

Lokalni javni emiter Radio televizija Podgorica d.o.o. | Adresa: 19. decembra br. 13, 81000 Podgorica | PIB: 03328139 | Odgovorno lice: Rade Vojvodić, v.d. izvršnog direktora REDAKCIJA PORTALA: portal@gradski.me | REDAKCIJA RADIJA: radio@gradski.me

Lokalni javni emiter Radio televizija Podgorica d.o.o. | Adresa: 19. decembra br. 13, 81000 Podgorica | PIB: 03328139 | Odgovorno lice: Rade Vojvodić, v.d. izvršnog direktora
REDAKCIJA PORTALA: portal@gradski.me | REDAKCIJA RADIJA: radio@gradski.me

© Gradski Portal 2021. - All rights reserved

Dokumenta