I mada onda nije uspjela da zgazi političke neistomišljenike Marina Jočić će sigurno u Solar gradnju došetati u novim štiklama da do kraja uništi kćerku firmu EPCG, stvorenu za zapošljavanje partijskih vojnika koalicije koja je u nazivu imala imenicu budućnost, a koja godinama i ovaj grad i državu vuče u ambise prošlosti, kazali su iz opštinskog Odbora Demokratske partije socijalista (DPS) u Nikšiću.

Iz te partije komentarsali su dolazak članice Nove srpske demokratije (NSD) Marine Jočić na mjesto čelnice Odbora direktora EPCG Solar gradnje.

“Dok se prst pred okom sinoć u gradu pod Trebjesom nije vidio, usljed efekta koji (ne) proizvode sijalice koje po komadu plaćamo 881 euro, bljesnu vijest o imenovanju prve štikle Nove srpske demokratije na čelo Odbora direktora Solar gradnje. Odjeknu vijest kako uhljebiše opet Marinu Jočić u novu direktorsku fotelju. Koga li će sad, koristeći direktorske privilegije, ona dalje uhljebiti, ostaje da vidimo, jer je, još kao direktorica UO NP Crne Gore, priznala da zapošljava samo po partijskom ključu. N’o ne znamo gdje će s tim novim kadrovima, jer u Solar gradnju i EPCG nema gdje više igla da stane”, navode iz DPS-a.

Nikšiću je, ocijenili su, uz novo imenovanje Marine Jočić – trajno mrklo.

PRATITE NAS

                        Lokalni javni emiter Radio televizija Podgorica d.o.o. | Adresa: 19. decembra br. 13, 81000 Podgorica | Mail: office@gradski.me | PIB: 03328139                             Odgovorno lice: Vladimir Otašević, izvršni direktor
REDAKCIJA PORTALA: portal@gradski.me | Urednik portala: Dejan Bogojević | REDAKCIJA RADIJA: radio@gradski.me
MARKETING: marketingtim@gradski.me

Dokumenta