NAJNOVIJE

Demokratska partija socijalista poziva premijera Zdravka Krivokapića i vladajuće strukture da u što kraćem roku obustave organizaciju okupljanja kleronacionalista u Nikšiću, sa kojih su upućene prijetnje i uvrede dijelu stanovnika tog grada, saopštili su večeras iz nikšićkog odbora te stranke.

“Pozivamo ga i da prestane da istrajava u slanju slike o nejednakosti građana. Jer, dok na jednoj strani demonstrante dočekuju marice i policijske barikade, na drugoj gotovo da nema ni policajaca zaduženih za održavanje reda i mira. A sve, naravno, po receptu ’zovite mi Sergeja’ “, navode u DPS Nikšić.

Oni podsjećaju Krivokapića i aktuelnu vlast da im međunarodni partneri Crne Gore gotovo na dnevnoj osnovi poručuju da ih pomno posmatraju – zbog čega ih, kako su kazali, zarad daljeg napretka Crne Gore na evropskom putu upozoravaju da odustanu od dalje destabilizacije društva.

“Njihovi kleronacionalistički saborci nas ne zanimaju. Ali njihove poruke, koje dolaze nakon otvorenih prijetnji  Krivokapića građanima Crne Gore, ne samo da nas zabrinjavaju, već i jasno govore na šta je sve spremna aktuelna vlast. Umjesto huškanja kleronacionalista, pozivamo Krivokapića da se hitno okrene onome što mu je međunarodna zajednica otvoreno poručila i da prestane da svakim svojim potezom izaziva nove tenzije u društvu”, poručuju iz Opštinskog odbora DPS Nikšić.

PRATITE NAS

                        Lokalni javni emiter Radio televizija Podgorica d.o.o. | Adresa: 19. decembra br. 13, 81000 Podgorica | Mail: office@gradski.me | PIB: 03328139                             Odgovorno lice: Rade Vojvodić, v.d. izvršnog direktora
REDAKCIJA PORTALA: portal@gradski.me | REDAKCIJA RADIJA: radio@gradski.me
MARKETING: marketingtim@gradski.me

Dokumenta