DPS: Nikšić danas, ipak, slavi uprkos sramnom odnosu lokalne samouprave prema 21. maju

Iako grad pod Trebjesom ovaj najsvjetliji i najsvečaniji datum u novijoj crnogorskoj istoriji ne obilježava, zahvaljujući onima koju su zaposjeli lokalne funkcije u državi koju 2006. godine nijesu željeli, a čija ih nezavisnost boli i dan danas, našli smo simboličan način da zajedno sa Nikšićankama i Nikšićanima obilježimo ovaj, za sve nas, neprocjenjivo vrijedan datum, kazali su iz Opštinskog odbora Demokratske partije socijalista Nikšić.

U čast, kako navode, najljepšeg majskog dana, Dana nezavisnosti, predvođeni predsjednikom OO DPS Nikšić Borisom Muratovićem, sugrađanke i sugrađane su darovali crnogorskim zastavama.

„Građankama i građanima Nikšića i ovim putem čestitamo Dan nezavisnosti Crne Gore uz jasnu poruku da će Nikšić uskoro ponovo pobijediti nazadne politike, koje je pobijedio i te 2006. godine, te da će sljedeći 21. maj dočekati u svečarskoj atmosferi kakvu zaslužuje grad u kojem je više od 50 odsto građana prije 18 godina nezavisnoj Crnoj Gori reklo odlučno i hrabro i za vazda da. Da je vječna Crna Gora“, poručili su iz OO DPS Nikšić.

Ostavite komentar

0 Komentari
Inline Feedbacks
View all comments