DPS Mojkovac: Spinovi propagandističkog glasila dokaz straha od poraza nacionalističkih partija na predstojećim lokalnim izborima

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp

Koliki je strah u redovima nacionalističkih stranaka od novog izbornog poraza u Mojkovcu, najbolje govori i to što su pribjegli korišćenju desničarskih tabloidnih portala za širenje manipulacija i neistina, saopšteno je iz opštinskog odbora Demokratske partije socijalista (DPS) Mojkovac.

“Razumijemo da imaju i razlog za to, jer su svjesni snage Demokratske partije socijalista, ali upravo i onoga što ih najviše boli i povodom čega manipulišu – partijskog jedinstva koje je tokom cjelokupnog proteklog perioda ojačano u Mojkovcu”, poručuje se u saopštenju.

Iz tog razloga, kako navode,  spinovi plasirani putem internet sajtova koji oduvijek služe isključivo za “promociju mržnje, šovinizma i podjela, jedino govore o našim konkurentima i njihovom velikom strahu od novog poraza”.

“Ne brinite vi za Demokratsku partiju socijalista, naročito ne u Mojkovcu. Jači smo i složniji nego ikad, a u to ćete se još jednom uvjeriti petog decembra. Umjesto što plasirate laži o nama, bolje bi vam bilo da, u vama svojstvenom maniru, već počnete da smišljate alibi za poraz koji vas čeka za desetak dana. Bolje od toga ne umijete”, dodaje se u saopštenju.

Vlada premijera Markovića, naglašavaju iz DPS,  kao i prethodne Vlade kada su u pitanju razvojni investicioni projekti u Mojkovcu, i na sjeveru države, “pokrenuli su konkretne aktivnosti koje prepoznaju građani naše opštine ali i čitave Crne Gore”.

“Oni će se i valorizovati političkom i građanskom podrškom u interesu boljeg i kvalitetnijeg života svih građana”, zaključuje se u saopštenju.

Posljednje:

VEZANE VIJESTI

POSLJEDNJE:

VEZANE VIJESTI:

Dokumenta