Foto: DPS

Demokratska partija socijalista oglasila se povodom posljednjih navoda premijera Zdravka Krivokapića i njegovih verbalnih napada na tu partiju, izrečenim u otvorenom pismu koje je dostavio javnosti tokom popodneva.

“Zabrinut za pad svog rejtinga u klerikalno–šovinsitičkim krugovima, i pokušajem da im se opravda, Krivokapić napadom na DPS, očekuje da zadrži simpatije radikalnog dijela biračkog tijela a ujedno amor-tizuje medijske i političke udarce koji mu stižu iz Beograda” – saopšteno je iz DPS.

Kako navode iz DPS-a, umjesto da Krivokapić javnosti objasni kako je osoba političkih, ideoloških i civilizacijskih stavova, poput Vladimira Leposavića, predstavljena apostolom i tako postala ministar u Vladi Crne Gore, on se obrušava na njihovu partiju.

” Kao da smo mu mi krivi što je – da se poslužimo njemu bliskom retorikom – sa đavolom tikve sadio koje mu se sada, o glavu lupaju” – napominju iz DPS.

PRATITE NAS

                        Lokalni javni emiter Radio televizija Podgorica d.o.o. | Adresa: 19. decembra br. 13, 81000 Podgorica | Mail: office@gradski.me | PIB: 03328139                             Odgovorno lice: Rade Vojvodić, v.d. izvršnog direktora
REDAKCIJA PORTALA: portal@gradski.me | REDAKCIJA RADIJA: radio@gradski.me
MARKETING: marketingtim@gradski.me

Dokumenta