Foto: DPS

U centru grada, u Ulici Živka Nikolića, u Nikšiću, u kojem lokalne vlasti tvrde da je spreman da bude Evropska prijestonica kulture, dočekaće vas gomile i gomile smeća, poručili su iz Opštinskog odbora Demokratske partije socijalista (DPS) Nikšić.

Shodno tome, prema njihovim riječima, stiče se utisak da ovom gradu, zahvaljujući “nesposobnosti” lokalne samouprave i nadležnog preduzeća, više priliči nagrada za, kako kažu, “šampiona u nelegalnom odlaganju otpada nego titula kulturnog centra, i to ni manje, ni više, nego evropskog”!

“Nije Komunalno jedino što u gradu pod Trebjesom ne funkcioniše, ali pomenuto lokalno preduzeće jeste odgovorno jer u Evropu stiže slika o Nikšiću koji je prljav i Nikšiću u kojem prijeti zaraza zbog neizvršenja obaveza iz njegove nadležnosti. Neka se lokalni vlastodršci, sad pred kraj mandata, pozabave onim osnovnim – higijenom u gradu, jer priliku za sljedeći mandat zbog vlastite bahatosti, neznanja, javašluka sigurno neće dobiti”, saopštili su iz nikšićkog DPS.

PRATITE NAS

                        Lokalni javni emiter Radio televizija Podgorica d.o.o. | Adresa: 19. decembra br. 13, 81000 Podgorica | Mail: office@gradski.me | PIB: 03328139                             Odgovorno lice: Vladimir Otašević, izvršni direktor
REDAKCIJA PORTALA: portal@gradski.me | Urednik portala: Dejan Bogojević | REDAKCIJA RADIJA: radio@gradski.me
MARKETING: marketingtim@gradski.me

Dokumenta