Search
Close this search box.

Nikšić

DPS: Boško Drašković fizički nasrnuo na predsjednika Muratovića; Kritike će morati trpjeti

Da je velika nervoza i histerija u redovima lokalne vlasti i njihovih direktora svjedoči i sinoćnji fizički napad na predsjednika OO DPS Nikšić i šefa Kluba odbornika Evropski tim za Nikšić Borisa Muratovića, od strane Boška Draškovića, direktora JP Sportski centar, saopšteno je iz Nikšićkog DPS-a.
Foto: DPS

Kako navode, direktoru Draškoviću su zasmetala saopštenja nikšićkog DPS-a u kojima javnost obavještavamo o njegovom neznanju, neprofesionalizmu i nedostatku kapaciteta za obavljanje te funkcije.

„Nijesmo mi krivi, već isključivo direktor Drašković što ne zna da radi svoj posao, pa pokušava fizički da se obračuna sa onima koji ga kritikuju. Ali, zaboravlja Drašković da se mi ne bojimo ni njega niti bilo koga od njih, da nijesmo hakovani, niti operisani“, saopšteno je iz DPS-a.

Lokalni vlastodršci, dodaju, su prvo počeli sa prijavama zbog izgovorene ili napisane riječi, a sad bi, usljed profesionalnih nedostataka, da pokušaju da nas biju, pa prave zasjede po toaletima nikšićkih lokala.

„To što je protekle noći uradio Drašković, samo su potvrda ispravnosti onoga što, na čelu sa predsjednikom Muratovićem, radimo i što ćemo raditi. Drašković, možda, jeste profesionalac u boksu, ali je amater u bilo kom drugom poslu, pogotovo u vođenju jednog preduzeća. Za to treba imati kapaciteta, jer snaga klade valja, a um caruje! Zato poručujemo bokseru, da ako se uželio ringa, nek’ se tamo vrati, na nas svoje vještine neće vježbati, a o njegovim kapacitetima tek ćemo govoriti svakodnevno““, saopštili su iz DPS-a..

Neka zna Drašković, kako su kazali, da će oni i predsjednik Muratović, počev od Kluba odbornika, pa dalje, kao i uvijek, gradom šetati bez ikakvog obezbjeđenja ili pratnje BIL (Bezbjedonosno interesantnih lica, prim. aut.) lica, što, kako su kazali, nije strano funkcionerima iz lokalne vlasti, a Nikšić nije veliki, pa ih može potražiti.

Zaključno, kako navode, Draškoviću nek’ bude jasno da će kritike i razotkrivanja morati trpjeti, sve dok snage ne smogne da napusti fotelju. Jer izgleda po difoltu snage imaju da se tuku, nasrću, vrijeđaju, al’ da fotelju napuste, nemaju. Tu se tresu k’o promrzli mačići“, zaključuje se u saopštenju.

Ostavite komentar

0 Komentari
Inline Feedbacks
View all comments