DPS njeguje građanski koncept uređenja društva, poručio je na tribini ove partije u Pljevljima njen potpredsjednik Abaz Dizdarević.

“Zato se moramo ujediniti u namjeri da našu politiku izvedemo na mjesto koje joj pripada, a to je tron upravljanja ovom državom”, rekao je Dizdarević.

Kandidatkinja za predsjednicu Opštinskog odbora DPS Pljevlja, Maja Rondović poručila je da jačanje partijske mreže, angažovanje novih ljudi, i uključivanje onih koji su nepravedno zapostavljeni u prethodnom periodu, treba da bude proces na kojem će se konstantno raditi.

“Posebnu pažnju i partijski prioritet će imati svaki član i simpatizer naše partije koji je nakon 30. avgusta 2020. godine stameno, hrabro i odlučno ostao uz nas i nastavio da slijedi programske principe naše partije ne savijajući glavu ni pred kim”, poručila je Rondović.

Istakla je da je spremna da preuzme odgovornost i da se u budućem periodu radi mnogo pametnije i mudrije.

“Prošli smo mnoga iskušenja, a izazovi pred nama su još veći. Okolnosti u kojim se danas nalazimo zahtijevaju rad, entuzijazam, požrtvovanost, znanje, iskustvo i vjeru u pobjedu. Jedino s takvim pristupom možemo biti snažna brana retrogradnim, antievropskim i antigrađanskim politikama, sa kojima se danas suočavamo. Jedino tako možemo reći da smo spremni da izađemo na sud pred građane”, zaključila je Rondović. 

PRATITE NAS

                        Lokalni javni emiter Radio televizija Podgorica d.o.o. | Adresa: 19. decembra br. 13, 81000 Podgorica | Mail: office@gradski.me | PIB: 03328139                             Odgovorno lice: Vladimir Otašević, izvršni direktor
REDAKCIJA PORTALA: portal@gradski.me | Urednik portala: Dejan Bogojević | REDAKCIJA RADIJA: radio@gradski.me
MARKETING: marketingtim@gradski.me

Dokumenta