Direktor KCCG naimenovao više novih rukovodilaca

Foto: KCCG

Direktor Kliničkog centra Crne Gore (KCCG), dr mr sc. Aleksandar Radović, naimenovao je dio tima koji će ubuduće rukovoditi organizacionim jedinicama najveće zdravstvene ustanove u zemlji.

Medicinski direktor KCCG je dr Đorđije Krnjević, saopšteno je iz Kliničkog. 

Centar za nauku vodiće prof. dr Ljiljana Vučković.

Novi pomoćnik direktora za inženjering i održavanje opreme je ing. Mirko Miranović dok je za pomoćnicu direktora za ekonomsko-finansijske poslove, kog KCCG nije imao skoro tri godine, naimenovana dipl. ecc. Julija Pupovac.

Na čelu Klinike za nefrologiju, koja je bila bez rukovodioca dvije godine je dr Elvir Mučić, a Internom klinikom upravljaćedr mr sc. dr Vesko Vujičić.

Novi direktor Centra za kardiohirurgiju je dr Aleksandar Mugoša.

Na čelu Klinike za ginekologiju i akušerstvo je dr Goran Lazarević, dok će Stomatološkom poliklinikom upravljati dr Vladimir Popović.

„Prilikom formiranja tima koji će ubuduće voditi KCCG, rukovodili smo se isključivo visokim profesionalnim standardima, moralnim i ljudskim načelima i sigurni smo da smo ovim imenovanjima zadovoljili sve te kriterijume. Politička pripadnost, rodbinske veze i interesi pojedinaca i grupacija nijesu bili niti će ubuduće biti kriterijumi prilikom izbora rukovodećeg kadra u KCCG.

Direktor KCCG uskoro će kompletirati tim kog će predstaviti javnosti na konferenciji za medije“, navodi se u saopštenju. 

Ostavite komentar

0 Komentari
Inline Feedbacks
View all comments