Foto: Pixabay

Alma A. (39) koja se, kako se sumnja, u Skadru skočila sa troje male djece u hladnu Bojanu, par sati prije tragedije razgovarala je sa članom uže porodice.

Tridesetdevetogodišnja Alma, za koju se vjeruje da je sa djecom bila žrtva porodičnog nasilja, nestala je 2. maja sa dvije ćerke stare devet i šest godina i sinom koji ima samo četiri godine.

Dan kasnije njen suprug je prijavio njihov nestanak.

Albanski mediji prenose da je posljednji put viđena u kafiću, gdje se našla sa jetrvom. Navodno je jetrva izjavila da ništa nije slutilo na tragediju i da nije ni sumnjala da će Alma da se ubije sa djecom.

Juče je iz rijeke Bojane izvučeno tijelo njene najstarije ćerke. Djevojčica, koju je pronašao jedan ribar, navodno je imala modrice po licu. Za tijelom Alme i drugo dvoje djece se još traga.

Policija je juče uhapsila E.A., a potom su izdali i saopštenje.

– Građanin E. A. (31) je dana 03.05.2024. godine prijavio je dan ranije, 2. maja da su njegova supruga, A.A. (39) i njihovo troje maloljetne djece nestali. Formirana je posebna istražna grupa da istraži razloge napuštanja stana. Na osnovu izvršenih uviđaja i policijskih obavještajnih podataka, sumnja se da je razlog napuštanja stana nasilje koje je 31-godišnjak izvršio prema supruzi i djeci, za koje se sumnja da su izvršili samoubistvo. Dana 04.05.2024. godine, E. A. koji je ranije osuđivan za gajenje opojnog bilja, uhapšen je zbog krivičnog djela izazivanje samoubistva – saopšteno je iz albanske policije.

Izvor: Agencije

PRATITE NAS

                        Lokalni javni emiter Radio televizija Podgorica d.o.o. | Adresa: 19. decembra br. 13, 81000 Podgorica | Mail: office@gradski.me | PIB: 03328139                             Odgovorno lice: Vladimir Otašević, izvršni direktor
REDAKCIJA PORTALA: portal@gradski.me | Urednik portala: Dejan Bogojević | REDAKCIJA RADIJA: radio@gradski.me
MARKETING: marketingtim@gradski.me

Dokumenta