Nakon što je grupa građana, koja se okupila kako bi blokirala saobraćaj kod Bogetića na putnom pravcu Nikšić – Podgorica, pokušala da spriječi prolazak vozila Vlade Crne Gore, došlo je do incidenta u kom je lakše povrijeđeno dvoje građana.

Naime, dvojica okupljenih, u pokušaju da spriječe prolazak vozila, popeli su se na haubu, a kada je službeno vozilo krenilo, odbacilo ih je sa automobila na trotoar, prenose mediji.

„Na žalost, svi prisutni su vidjeli šta se desilo i kako. Čovjek je digao dva čovjeka na haubu od vozila. Zbog čega? Zato što branimo Crnu Goru, i državu. Ne znam ko je čovjek, ali volio bih da ga upoznam lično. Taj čovjek, koji je napravio taj sramni čin, sram ga bilo. Mi odavde ne idemo, a na žalost, što nismo mogli da dođemo do Podgorice. Nadam se, ako nismo imali prilike danas, imaćemo sjutra, jer ovo što se radi je sramno“, kazao je jedan od okupljenih, prenosi agencija Mediabiro.

PRATITE NAS

                        Lokalni javni emiter Radio televizija Podgorica d.o.o. | Adresa: 19. decembra br. 13, 81000 Podgorica | Mail: office@gradski.me | PIB: 03328139                             Odgovorno lice: Rade Vojvodić, v.d. izvršnog direktora
REDAKCIJA PORTALA: portal@gradski.me | REDAKCIJA RADIJA: radio@gradski.me
MARKETING: marketingtim@gradski.me

Dokumenta