Foto: gov.me

Svi članovi Vlade iz Demokratske Crne Gore izuzeli su mišljenje na današnjoj sjednici Vlade kada se glasalo o izboru Predraga Drecuna za člana Odbora direktora Investicionog razvojnog fonda, saopštio je za Portal RTCG portparol te partije Mitar Paunović.

Vlada je danas imenovala novi Odbor direktora Investiciono-razvojnog fonda Crne Gore,u čijem sastavu je Predrag Drecun. Članovi Odbora direktora IRF-a su Nina Vujošević, Mirjana Čizmović, Vladimir Vujović i Valentina Bjeletić.

Kako nezvanično saznaje Portal RTCG članovi iz reda Demokrata svoj stav na Vladi obrazložili riječima da je Drecun bio izvršni direktor Prve banke u periodu za koji se vezuju brojne afere i zato što smatraju da na tom mjestu treba da bude neko ko svojim prošlim radom neće kompomitovati Vladu.

Zbog izbora Drecuna oglasio se i predsjednik Crne Gore Jakov Milatović koji je kazao da je nedopustivo je da simboli vremena u kojem se više štitio privatni nego državni interes predsjedavaju važnim institucijama.

Drecun mu je na to odgovorio da je sa PES-m slavio Milatovićevu pobjedu na predsjedničkim izborima, te da mu je sam predsjednik zahvalio na pomoći da pobijedi Đukanovića.

Izvor: RTCG

PRATITE NAS

                        Lokalni javni emiter Radio televizija Podgorica d.o.o. | Adresa: 19. decembra br. 13, 81000 Podgorica | Mail: office@gradski.me | PIB: 03328139                             Odgovorno lice: Vladimir Otašević, izvršni direktor
REDAKCIJA PORTALA: portal@gradski.me | Urednik portala: Dejan Bogojević | REDAKCIJA RADIJA: radio@gradski.me
MARKETING: marketingtim@gradski.me

Dokumenta