NAJNOVIJE

Foto: Demokrate

Nakon više udara na mafiju kao i odlučne borbe protiv organizovanog kriminala i korupcije, mafija šalje odgovore, onako u njihovom stilu, naveli su iz OO Demokrate Nikšić.

„Situacija u kojoj su naše kancelarije na meti nije ništa novo, a ovog puta ponovo u Nikšiću. Pripadnici organizovanih kriminalnih grupa osim prijetnji našim funkcionerima prešli su i na uništavanje imovine i to je očigledno postalo učestalo“, navode u saopšenju.

Kako dodaju, vandalima koji su na nagovor kriminalnih struktura ponovo uništili ulazak u prostorije Demokrata OO Nikšić poručuju da ih „neće uplašiti i da ćemo mi nastaviti da slijedimo politiku koja garantuje mir i stabilnost za sve poštene građane ove zemlje, ali i politiku koja garantuje spuške ćelije za sve članove kriminalnih struktura u društvu“.

„Borba Demokratske Crne Gore za pravednije i čistije društvo je čvršća od stakla koje je polomljeno i upravo zbog toga nastavljamo politiku koja će garantovati jaču i uspiješniju Crnu Goru, kilometre novih puteva, hiljade radnih mjesta, nove investicije, borbu protiv kriminala i korupcije. Mi u svemu tome imamo najjačeg saveznika, narod Crne Gore i svi zajedno šaljemo poruku mafiji: “Nema više sigurnog skloništa za vas u Crnoj Gori“, zaključuju u saopštenju.


PRATITE NAS

                        Lokalni javni emiter Radio televizija Podgorica d.o.o. | Adresa: 19. decembra br. 13, 81000 Podgorica | Mail: office@gradski.me | PIB: 03328139                             Odgovorno lice: Vladimir Otašević, v.d. izvršnog direktora
REDAKCIJA PORTALA: portal@gradski.me | Urednik portala: Dejan Bogojević | REDAKCIJA RADIJA: radio@gradski.me
MARKETING: marketingtim@gradski.me

Slobodan pristup informacijama

Dokumenta