Očajnička saopštenja DPS-a, kojim pokušavaju druge uvući u svoje prljave igre, po praksi su puna neistina i nelogičnosti, saopštile su Demokrate.

“To je slučaj i sa posljednjim saopštenjem poslanice koja će ostati upamćena po izjavi da će Zdravko Krivokapić biti prvi premijer koji će glasati za sebe, pa su njene kolege iz opozicionih klupa morale da je zaustavljaju u blamiranju i napominju da je to bio slučaj i sa posljednjim premijerom iz redova DPS-a. Pretpostavljamo da, kao što neko od drveta ne vidi šumu, tako ni poslanica Laličić od Bešlina i drugih srpskih plaćenika, iza kojih se sakrila, ne vidi da Demokrate osuđuju svako negiranje genocida, ali i granatiranje Dubrovnika u organizaciji njene radikalne desničarske partije, a ko god sa njima ode, kliznuo je u najradikalniji nacionalizam u regionu”, navode Demokrate.

A onda su poručili Laličić.

“Kada nas već vučete za jezik, samo da Vas, gospođo Laličić, podsjetimo da ste se Vi i Vaša partija sakrili iza mnozine počevši od srbijanskog eskort analitičara Bešlina and Co. preko Bebe Popovića i Brana Mićunovića, do njihovih prijatelja iz srbijanskog i crnogorskog podzemlja. Mi naprosto uživamo u pažnji koju nam posvećuju dvije strane iste medalje: jedni kažu da smo antisrbi, dok nas Vi i Vaša plaćenička skupina optužujete da smo velikosrbi. Na sreću, građani vas ne shvataju ozbiljno znaju da smo istinski protivnici pećinskog, retrogradnog i radikalnog nacionalizma koje fosiraju dvije strane iste medalje. Jedni taj nacionalizam forsiraju jer nemaju šta da ponude, a drugi da građani ne bi razmišljali o tome kako su ih pokrali i ojadili”, navode Demokrate.

DPS je, ističu Demokrare, zajedno sa komitama, pokrenula proteste protiv Vlade Crne Gore sa “najradikalnijom retorikom, uličarenjem i prostaklukom”.

“Pronašli ste zajednički jezik, jer se na tom terenu najbolje razumijete. Zamislite stranku koja se u Srbiji krije iza srpskog radikalnog istoričara Bešlina, a u Crnoj Gori iza crnogorskog radikalnog komistkog pokreta. Kritikuju svoje protivnike, a svo djelovanje i način organizovanje i uličnog protestovanja iskopirali od njih. Pa tako na kolone automobila u organizaciji jednog pola, odgovaraju kolonama automobila u organizaciji DPS-a, na grafite jedne strane, odgovaraju grafitima druge strane, na proteste jedne strane, odgovaraju najradikalnijim i najprmitivnijim protestima druge strane, na pokušaje upada u zgradu Skupštine, odgovaraju pokušajima upada u zgradu Skupštine… Divite se i skidate kapu jednom desnom polu, a onda ih kritikujete za isto ono što i vi radite. S tim što ste vi, gospodo, najradikalnija kleronacionalistička struktura u Evropi, skopčana sa najokorelijim evropskim kriminalcima”, ističu.

“Skovali ste plan povratka, ali vam neće uspjeti. I slobodno se raspremite jer ćemo vas i ovog puta, baš kao i 28. decembra zaustaviti za samo 15 minuta”, zaključuju Demokrate.

PRATITE NAS

                        Lokalni javni emiter Radio televizija Podgorica d.o.o. | Adresa: 19. decembra br. 13, 81000 Podgorica | Mail: office@gradski.me | PIB: 03328139                             Odgovorno lice: Rade Vojvodić, v.d. izvršnog direktora
REDAKCIJA PORTALA: portal@gradski.me | REDAKCIJA RADIJA: radio@gradski.me
MARKETING: marketingtim@gradski.me

Dokumenta