Budućnost Voli je savladala Cedevita Olimpiju 89:75 i prvi je kandidat za prvu poziciju pred plej of..

Trener Budućnist Volija, Dejan Milojević, zna da je pred njegovom ekipom dosta posla u nastavku regionalnog takmičenja:

“Idemo utakmicu po utakmicu jer je raspored paklen. Nema razmišljanja unaprijed, znaju to i momci. Znaju i da je najbitnije da uvijek daju sve od sebe. Mi se pitamo u finišu, ali pratimo i ostale rezultate. Zavisimo samo od sebe, ako pobijedimo sve – bićemo prvi, jer ne vjerujem da će Crvena zvezda imati neki kiks”, rekao je Milojević.

Pobjeda protiv Cedevite uvijek je pozitivna stvar, jer je ekipa iz Ljubljane jedna od najboljih ekipa u ligi.

“Jako sam zadovoljan pobjedom protiv ekipe koju jako cijenim. Bio je ovo meč sa dva različita poluvremena što se tiče igre u odbrani. U prvom smo bili mekani, dozvolili smo Jaki Blažiču da se razigra, lako uđe u pravi ritam. A u drugom smo odradili fantastičan posao upravo na njemu, potom i protiv svih ostalih. Timski smo kontrolisali skok, pogodili smo i neke šuteve kada je trebalo i zaslužili trijumf”, dodao je Milojević.

Trener Cedevite Jurica Golemac, čestitao je domačinu na zasluženoj pobjedi.

“Bili su bolji, pogodili u važnim momentima neke šuteve, mi na drugoj strani nismo. Parirali smo u skoku do jednog trenutka, kasnije je sve bilo u znaku protivnika. Nema vremena za velike analize, okrećemo se narednim mečevima”, rekao je Golemac.

PRATITE NAS

                        Lokalni javni emiter Radio televizija Podgorica d.o.o. | Adresa: 19. decembra br. 13, 81000 Podgorica | Mail: office@gradski.me | PIB: 03328139                             Odgovorno lice: Rade Vojvodić, v.d. izvršnog direktora
REDAKCIJA PORTALA: portal@gradski.me | REDAKCIJA RADIJA: radio@gradski.me
MARKETING: marketingtim@gradski.me

Dokumenta