Danilović, Foto: Boris Pejović

“Premijer ne smije da pravi nespretni spektakl od jedne ministarske sudbine – spektakl koji to nije i nakon kojega ne znamo je li Leposavić povod ili posljedica zbrke”, kazao je funkcioner Ujedinjene Crne Gore Goran Danilović. On je dodao da nije problem u smjeni ministra pravde, ljudskih i manjinskih prava, Vladimira Leposavića, već da je problem u redosljedu. U saopštenju je naveo da od 12 ministara javnost makar trojema ne zna boju glasa, ali nije naveo ko su ti ministri.

“Dakle, bio je red da se prvo smijene oni koji ne znaju ništa, pa da raspravimo o onima koji znaju. Je li smijenjen zbog “akademskog mišljenja” ili zato što je rušio Vladu iznutra? Je li smijenjen (predložen za smjenu) zato što to traže “spolja” ili što se premijer ne slaže sa njegovim odgovorom na poslaničko pitanje”, naveo je Danilović.

Dodao je da ako je ovo najteža odluka u životu premijera Zdravka Krivokapića “onda smo grdno pogriješili svi”.

PRATITE NAS

                        Lokalni javni emiter Radio televizija Podgorica d.o.o. | Adresa: 19. decembra br. 13, 81000 Podgorica | Mail: office@gradski.me | PIB: 03328139                             Odgovorno lice: Rade Vojvodić, v.d. izvršnog direktora
REDAKCIJA PORTALA: portal@gradski.me | REDAKCIJA RADIJA: radio@gradski.me
MARKETING: marketingtim@gradski.me

Dokumenta