Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Crna Gora je imala šansu da se izbori za uslove koje danas imaju Hrvatska ili Slovenija, da bude sledeća članica Evropske unije, poručila je potpredsjednica Demokratske partije socijalista Sanja Damjanović.

“Da uz Evropu budemo još jači i da izgradimo održiv sistem koji će nam obezbijediti bolji standard života. Imamo i dalje tu šansu. Zato pozivam sve mlade i prosperitetne ljude, posebno one kojisu zavedeni od takozvane zelene partije URA, jer su vjerovali izrazima koje je ova partija propagirala – poput toga da su evropska, građanska opcija – da nam se pridruže”, naglasila je ona.

Poručila im je i da “ignorišu i sve manipulacije od strane svih onih koji su dvije godine kroz izvršnu vlast unizili Crnu Goru na svim poljima”.

“Hajde da zajednički damo sve od sebe da retrograde i populiste nadvisimo, da našuCrnu Goru uvedemo u EU prostor gdje će mladi imati šansu za studiranje i posao, a svi građani slobodan prostorb za za rad, obrazovanje, liječenje i ekonomski prosperitet”, zaključila je Damjanović.

PRATITE NAS

Lokalni javni emiter Radio televizija Podgorica d.o.o. | Adresa: 19. decembra br. 13, 81000 Podgorica | PIB: 03328139 | Odgovorno lice: Rade Vojvodić, v.d. izvršnog direktora
REDAKCIJA PORTALA: portal@gradski.me | REDAKCIJA RADIJA: radio@gradski.me

Dokumenta