Foto: SCG

Tužnim srcem sam primio informaciju premijera Crne Gore Milojka Spajića da će zvanična Crna Gora glasati za “Rezoluciju o Srebrenici”. To znači da će žig genocidnog naroda nositi i naša djeca i unuci koja Bogu i narodu ništa nisu zgriješila, poručio je predsjednik Slobodne Crne Gore Vladislav Dajković.

Milojko Spajić je, kaže Dajković, bez sumnje talentovan ekonomista, ali zahvaljujući njegovoj Vladi će naša djeca sjutra u školi čitati da pripadaju genocidnom narodu.

“Biti dio Vlade ili podgoričkog Parlamenta sa partijom koja je spremna da breme užasne riječi kakva je genocid stavi na leđa naroda kom pripadam – smatram nepodnošljivim. Ja predstavljam srpsku partiju koja je na vlasti u Podgorici i nisam faktor na državnom nivou, ali bratski i od srca pozivam druge srpske partije da uskrate podršku takvoj Vladi, podgoričkom Parlamentu i drugim lokalnim vlastima kako bi sačuvali obraz u ovim užasnim vremenima. Šta god da odluče druge srpske partije u Crnoj Gori, oni su moja braća i saborci, a ja znam šta mi je činiti u okviru vlasti u Glavnom gradu nakon te zvanične odluke u UN koju očekujemo za par dana”, kazao je Dajković.

PRATITE NAS

                        Lokalni javni emiter Radio televizija Podgorica d.o.o. | Adresa: 19. decembra br. 13, 81000 Podgorica | Mail: office@gradski.me | PIB: 03328139                             Odgovorno lice: Vladimir Otašević, izvršni direktor
REDAKCIJA PORTALA: portal@gradski.me | Urednik portala: Dejan Bogojević | REDAKCIJA RADIJA: radio@gradski.me
MARKETING: marketingtim@gradski.me

Dokumenta