Predsjednik Skupštine Srbije Ivica Dačić poručio je da u Crnoj Gori sada postoji “neka druga većina” koja vrši vlast.

“Vlast se vrši ili se drugom daje, mlakonja ne može da drži vlast. Zid plača je posebna institucija. Ne može politička funkcija da bude zid plača. Nisu neke stvari uvijek lijepe i slatke, ali većina stvari je dosta teška, ali oni su se za to opredijelili”, rekao je Dačić u emisiji “Ćirilica” na TV Happy.

Komentarišući to što je premijer Zdravko Krivokapić liderima većina sinoć saopštio da je uoči sastanka razgovarao sa predsjednikom države Milom Đukanovićem, Dačić kaže da mora doći do nekog razrješenja.

“Ne znam da li su se sastali tajno, ali oni su nosioci funkcija. Mislim mora doći do nekog razrješenja. Ili Krivokapić ima većinu ili nema”, naglasio je Dačić.

Dačić se osvrnuo i na priču o izmjenama odluke o sticanju crnogorskog državljanstva.

“Predlagao sam dvojno državljanstvo, ali to ne da Crna Gora. Razlog za to je da je više glasača onda protiv Mila Đukanovića”, tvrdi Dačić.

Izvor: TV Happy

PRATITE NAS

                        Lokalni javni emiter Radio televizija Podgorica d.o.o. | Adresa: 19. decembra br. 13, 81000 Podgorica | Mail: office@gradski.me | PIB: 03328139                             Odgovorno lice: Vladimir Otašević, v.d. izvršnog direktora
REDAKCIJA PORTALA: portal@gradski.me | Urednik portala: Dejan Bogojević | REDAKCIJA RADIJA: radio@gradski.me
MARKETING: marketingtim@gradski.me

Slobodan pristup informacijama

Dokumenta