Foto: Pixabay

Foto: Pixabay

Da li se ljubav prema državi mjeri uloženim milionima? To bi se moglo zaključiti iz posljednjeg tzv. počasnog državljanstva Crne Gore koje je dodijelila 43. Vlada, saopštili su iz Centra za građansko obrazovanje.

Iz ove NVO navode da po podacima CBCG i Uprave prihoda i carina, dvije firme koje Naser Ramaj ima u Crnoj Gori nijesu na takvoj cijeni kao njegova osjećanja.

„Naime, Alart centar CG je na crnoj listi poreskih dužnika, a Nova gradnja je blokirana od 06.06.2021.godine, a iznos blokade je 531.485,89 eura. Da li je ovo promaklo onima koji su mu dali državljanstvo po privilegovanoj proceduri, ili je riječ o namjeri 43. Vlade da ga, uprkos tome što ga ovako klasifikuju nadležni državni organi, nagradi i u čijem je to interesu“, upitali su iz CGO

Oni su se zahvalili sovjim pratiocima na društvenim mrežama koji su im ukazali na ovaj podatak kad su objavili da je Ramaj dobio državljanstvo po privilegovanoj proceduri.

PRATITE NAS

                        Lokalni javni emiter Radio televizija Podgorica d.o.o. | Adresa: 19. decembra br. 13, 81000 Podgorica | Mail: office@gradski.me | PIB: 03328139                             Odgovorno lice: Vladimir Otašević, v.d. izvršnog direktora
REDAKCIJA PORTALA: portal@gradski.me | Urednik portala: Dejan Bogojević | REDAKCIJA RADIJA: radio@gradski.me
MARKETING: marketingtim@gradski.me

Slobodan pristup informacijama

Dokumenta