Foto: OC
Službenici cetinjske policije uhapsili su B.M (31), a protiv S.R. (51) podnijeli krivićnu prijavu zbog sumnje da su izvršili krivično djelo navođenje na ovjeravanje neistinitog sadržaja.

“Naime, policiju je 13. januara B.M. obavijestio da je učestvovao u saobraćajnoj nezgodi na lokalnom putu Carev laz – Rijeka Crnojevića, u kojoj je takođe učestvovao i S.R iz Podgorice”, saopštile je Uprava policije.

Nakon preduzetih operativnih i drugih mjera i radnji, policijski službenici su došli do saznanja da se ova saobraćajna nezgoda nije dogodila u vrijeme i na mjestu koje je B.M. naveo u prijavi.

“B.M. je tako doveo u zabludu policijske službenike Odjeljenja bezbjednosti Cetinje koji su sačinili zapisnik koji su trebali ovjeriti službenim pečatom”, kazali su iz policije.

Sa događajem je upoznat tužilac u Osnovnom državnom tužilaštvu u Cetinju koji se izjasnio da se u radnjama B.M. i S.R. stiču elementi krivičnog djela navođenje na ovjeravanje neistinitog sadržaja, te je B.M. uhapšen, dok je protiv S.R. podnijeta krivična prijava u redovnom postupku.

PRATITE NAS

                        Lokalni javni emiter Radio televizija Podgorica d.o.o. | Adresa: 19. decembra br. 13, 81000 Podgorica | Mail: office@gradski.me | PIB: 03328139                             Odgovorno lice: Vladimir Otašević, v.d. izvršnog direktora
REDAKCIJA PORTALA: portal@gradski.me | Urednik portala: Dejan Bogojević | REDAKCIJA RADIJA: radio@gradski.me
MARKETING: marketingtim@gradski.me

Slobodan pristup informacijama

Dokumenta