Krapović: Neka nas ovaj praznik podstakne na činjenje dobrih djela, uzajamno poštovanje i ostvarivanje zajedničkih plemenitih ciljeva

U ime Ministarstva odbrane i u svoje lično, Vama, sveštenstvu, redovništvu i svim vjernicima koji slave Uskrs po gregorijanskom kalendaru upućujem najiskrenije čestitke povodom najradosnijeg hrišćanskog praznika, saopštio je ministar Dragan Krapović.

On je poželio da ovaj praznik bude podsjetnik na bogatstvo različitosti, njegovanje tradicije i običaja koje vjekovima baštinimo te nas podstakne na činjenje dobrih djela, uzajamno poštovanje i ostvarivanje zajedničkih plemenitih ciljeva. Istinske vrijednosti mogu da nas osnaže i vode putem napretka kojem svi težimo posebno u ovim teškim vremenima, punim izazova.

“Uz želju da praznik provedete u duhu ovih vrijednosti, sa svojim najbližima, u zdravlju, miru i duhovnom blagostanju, još jednom Vam najsrdačnije čestitam Uskrs”, naveo je Krapović u čestitki.

Šćekić: Radost uskrsnuća neka se osjeti u svakom koraku

Potpredsjednik Vlade za demografiju i mlade, ministar sporta i mladih, i potpredsjednik SNP-a Dragoslav Šćekić, čestitao je vjernicima rimokatoličke crkve predstojeće Uskršnje praznike.

„Monsinjoru g. Roku Gjonlleshaju, nadbiskupu barskom i apostolskom upravitelju kotorske biskupije, i svim vjernicima rimokatoličke crkve, s poštovanjem i srdačnim željama, želim srećan i blagosloven Uskrs. Veliki petak podsjeća na stradanje Hristovo, žrtvu koju je podnio kako bi u ljudima probudio vjeru, a Uskrs je vrijeme koje nas podsjeća na radost i nadu, te pruža priliku za zajedništvo i porodična okupljanja. Neka ovaj praznik donese svijetlo i mir u vaše domove, osjećaj obnove i preporoda, te neka vas inspiriše da nastavite putem ljubavi i dobrote. Radost uskrsnuća neka se osjeti u svakom koraku vašeg života, a vaša srca neka budu ispunjena ljubavlju i zahvalnošću. Želim da vam ovo vrijeme donese snagu da prevladate izazove i da se okrenete budućnosti s vjerom i optimizmom. Neka vas prati Božiji blagoslov i neka vas čuva u svakom trenutku“, napisao je Šćekić u čestitki.

Izvor: CDM

PRATITE NAS

                        Lokalni javni emiter Radio televizija Podgorica d.o.o. | Adresa: 19. decembra br. 13, 81000 Podgorica | Mail: office@gradski.me | PIB: 03328139                             Odgovorno lice: Vladimir Otašević, izvršni direktor
REDAKCIJA PORTALA: portal@gradski.me | Urednik portala: Dejan Bogojević | REDAKCIJA RADIJA: radio@gradski.me
MARKETING: marketingtim@gradski.me

Dokumenta