Izvor: Evropa sad

Foto: PES

Spekulacije da novonastali posebni klub odbornika u Glavnom gradu planira opstrukciju vlasti zajedno sa DPS-om danas su se materijalizovale, poručio je poslanik i odbornik pokreta “Evropa sad” Vasilije Čarapić.

Podsjetimo, sjednica Skupštine Glavnog grada prekinuta je ubrzo nakon početka jer nije bilo kvoruma. Nova sjednica zakazana je za ponedjeljak 25. mart. Na sjednici se nijesu pojavili odbornici posebnog kluba poslanika, kao ni odbornici opozicije predvođeni DPS-om.

“Naš odbornički klub u Skupštini Glavnog grada ima izborni legitimitet, najjači je u okviru lokalne vlasti i fokusiran na sprovođenje programa”, naveo je Čarapić.

On poručuje i da se PES zalaže za stabilnost i poštovanje postojećeg koalicionog sporazuma koji je, kako navodi, u velikoj mjeri pokazao funkcionalnost.

“S druge strane, danas su se materijalizovale spekulacije da novonastali posebni klub planira opstrukciju vlasti zajedno sa DPS-om, ali i navodi da određeni neformalni centri moći žele da naruše političku stabilnost u Glavnom gradu”, navodi Čarapić u objavi na Tviteru.

PRATITE NAS

                        Lokalni javni emiter Radio televizija Podgorica d.o.o. | Adresa: 19. decembra br. 13, 81000 Podgorica | Mail: office@gradski.me | PIB: 03328139                             Odgovorno lice: Vladimir Otašević, izvršni direktor
REDAKCIJA PORTALA: portal@gradski.me | Urednik portala: Dejan Bogojević | REDAKCIJA RADIJA: radio@gradski.me
MARKETING: marketingtim@gradski.me

Dokumenta