Novi Odbor direktora Crnogorskog elektrodistributivnog sistema DOO Podgorica je danas, na konstitutivnoj sjednici izabrao dosadašnjeg izvršnog direktora Vladimira Čađenovića, za predsjednika Odbora direktora kompanije, saopšteno je iz CEDIS-a.

Ranije danas je saopšteno da je izabran novi saziv Odbora direktora CEDIS-au kome su Vladimir Čađenović, Mirsad Džudžević, Jovan Sinanović i iz reda stručnjaka prof. dr Vladan Radulović i Ilija Miljanić.

“Čađenović je rođen 1984. godine u Podgorici, gdje je završio osnovnu školu i Gimnaziju. Na Pravnom fakultetu Univerziteta Crne Gore diplomirao je 2008. godine. Radni angažman je započeo 01. oktobra 2008. godine na Pravnom fakultetu UCG, gdje je do juna 2010. godine bio na poziciji šefa Odsjeka za studentska pitanja na odjeljenu Pravnog fakulteta u Budvi. Zatim prelazi na Institut za strane jezike Univerziteta Crne Gore na mjesto šefa Studentske službe Instituta. Od 08. jula 2011. do 04. maja 2016. godine bio je sekretar Instituta za strane jezike, advokaturom se bavio od 2016. godine.. Za Izvršnog direktora CEDIS-a izabran je 12. aprila 2021. godine. Čađenović govori ruski, a služi se engleskim jezikom. Oženjen je i otac jednog djeteta”, navodi se u saopštenju CEDIS-a.

CEDIS se 30. juna 2016. godine izdvojio iz Elektroprivrede Crne Gore, od kada posluje kao samostalni pravni subjekat sa licencom za obavljanje poslova operatora distributivnog sistema. Osnovne djelatnosti CEDIS-a su: distribucija električne energije, izgradnja i održavanje distributivnih objekata i mreže. CEDIS distribuira električnu energiju za oko 430 hiljada korisnika na području Crne Gore.

PRATITE NAS

                        Lokalni javni emiter Radio televizija Podgorica d.o.o. | Adresa: 19. decembra br. 13, 81000 Podgorica | Mail: office@gradski.me | PIB: 03328139                             Odgovorno lice: Vladimir Otašević, izvršni direktor
REDAKCIJA PORTALA: portal@gradski.me | Urednik portala: Dejan Bogojević | REDAKCIJA RADIJA: radio@gradski.me
MARKETING: marketingtim@gradski.me

Dokumenta