Foto: Gradski

Foto: Gradski.me

Predsjednik Skupštine opštine Budva Nikola Jovanović zakazao je za ponedjeljak dvije sjednice lokalnog parlamenta – prvu u 12 časova i to nastavak 12. sjednice na čijem dnevnom redu je preostala odluka o udaljenju pritvorenog predsjednika Opštine Mila Božovića sa rada.

Usvajanje te odluke koju nisu podržali deset odbornika kluba “Za budućnost Budve NSD PZP”, bio je razlog da u petak sat prije ponoći Jovanović prekine zasijedanje.

 Jovanović je na kolegijumu danas kazao da rok koji je dala Vlada ističe u ponedjeljak u ponoć, iako je u petak novinarima kazao da rok ističe u nedjelju, odnosno večeras u ponoć.

Jovanović je ujedno zakazao za 14 časova i htinu 13. sjednicu na čijem dnevnom redu je skraćenje mandata.

Na dnevnom redu 13. hitne sjednice je inicijativa za skraćenje mandata koju je potpisalo 340 građana a koju je početkom sedmice skupštinskoj službi predala opoziciona DPS, pišu Vijesti.

Održavanje ove sjednice zavisi od odluke odbornika šta će uraditi na sjednici dva sata ranije.

Ovo je epilog kolegijuma predstavnika svih političkih partija u Jovanovićevom kabinetu koji je danas održan.

Izvor: RTCG

PRATITE NAS

                        Lokalni javni emiter Radio televizija Podgorica d.o.o. | Adresa: 19. decembra br. 13, 81000 Podgorica | Mail: office@gradski.me | PIB: 03328139                             Odgovorno lice: Vladimir Otašević, izvršni direktor
REDAKCIJA PORTALA: portal@gradski.me | Urednik portala: Dejan Bogojević | REDAKCIJA RADIJA: radio@gradski.me
MARKETING: marketingtim@gradski.me

Dokumenta