Budva: Počasni građanin Đoković dočekan uz “Veseli se srpski rode”

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

Foto: Mediabiro

Novak Đoković danas boravi u Budvi, gdje ga je predsjednik te opštine Marko Bato Carević zvanično proglasio za počasnog građanina.

Trenutno najboljeg tenisera svijeta, Budvani su dočekali uz pjesmu “Veseli se srpski rode” i veliki transparent „Budva je uz Novaka“.

Uručujući Đokoviću priznanje, Carević nije štedio superlative kako bi opisao njihov susret.

“Biti pored najboljeg sportiste svih vremena je ogromna čast i privilegija. Čast je za mene, sve naše građane i naš grad koji je tu prvu titulu dodijelio Novaku Đokoviću”, istakao je predsjednik budvanske opštine.

Takođe, izrazio je uvjerenje da će “Novak biti ponosni Budvanin i da će mu ova titula biti značajna, kao i mnoge što je osvojio širom svijeta”.

“Vi ste svojim trudom i radom pokazali kako se bori za svoju porodicu, narod. Nikad nijeste pravili distancu od svog naroda i zato Vas sa velikim poštovanjem zovemo naš Nole“, kazao je Carević Đokoviću.

Dalje je podsjetio kako “ne može zaboraviti podrška koju je Novak pružao tokom litija za očuvanje srpskog naroda i Srpske pravoslavne crkve u Crnoj Gori”.

“Hvala Vam za sve Vaše pobjede i svu radost koju ste nam pružili. Vi ste nam pokazili kako treba da se borimo u životu i ostanemo dostojanstveni. Uvijek ste dobrodošli u našu Budvu, našu Boku i Crnu Goru gdje Vas čekamo raširenih ruku“, poručio je Carević.

VEZANE VIJESTI:

Lokalni javni emiter Radio televizija Podgorica d.o.o. | Adresa: 19. decembra br. 13, 81000 Podgorica | PIB: 03328139 | Odgovorno lice: Rade Vojvodić, v.d. izvršnog direktora REDAKCIJA PORTALA: portal@gradski.me | REDAKCIJA RADIJA: radio@gradski.me

Lokalni javni emiter Radio televizija Podgorica d.o.o. | Adresa: 19. decembra br. 13, 81000 Podgorica | PIB: 03328139 | Odgovorno lice: Rade Vojvodić, v.d. izvršnog direktora
REDAKCIJA PORTALA: portal@gradski.me | REDAKCIJA RADIJA: radio@gradski.me

© Gradski Portal 2021. - All rights reserved

Dokumenta