Rukometašice Budućnosti igraće danas protiv Đera revanš utakmicu četvrtfinala Lige evropskih šampiona.

Trostruki uzastopni šampion Evrope slavio je u Podgorici 30:19 i praktično obezbijedio plasman na finalni turnir, koji će krajem maja biti odigran u Budimpešti.

“Nijesmo bili na našem nivou u prvoj utakmici, Đer je odigrao vrhunski i pokazao da je sjajan tim, ali mogli smo drugačije da uradimo neke stvari i da više poštujemo loptu. Moramo da vodimo računa o svim sitnicama, da čuvamo svaku loptu”, rekla je Bojana Popović trener Budućnosti.

Ona je kazala da je sigurna da će djevojke u posljednjem meču u Ligi šampiona ove sezone pružiti maksimum, kako bi na najbolji način završile ovu sezonu.

“To smo zaslužili, jer smo imali težak posao i u osmini finala, ali smo ga odradili na pravi način protiv Ferencvaroša. Došli smo u situaciju da igramo dva meča protiv Đera i to je velika stvar za mlade igračice koje imamo u sastavu. To je nešto neprocjenjivo za mlade igračice”, kazala je Popović.

Duel u Đeru počeće u 18 sati.

PRATITE NAS

                        Lokalni javni emiter Radio televizija Podgorica d.o.o. | Adresa: 19. decembra br. 13, 81000 Podgorica | Mail: office@gradski.me | PIB: 03328139                             Odgovorno lice: Rade Vojvodić, v.d. izvršnog direktora
REDAKCIJA PORTALA: portal@gradski.me | REDAKCIJA RADIJA: radio@gradski.me
MARKETING: marketingtim@gradski.me

Dokumenta