Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Foto: ŽRK Budućnost Bemax

Rukometašice Budućnosti Bemax ostvarile su pobjedu u prvom kontrolnom meču u sklopu priprema za novu sezonu.

Izabranice Bojane Popović u Sportskom i kulturnom centru Univerziteta Crne Gore savladale su Krim 23:21.

Bila je to odlična provjera za naše šampionke nakon 20 dana priprema koje su odradile u Podgorici i pobjeda protiv tima koji predvodi naš bivši trener Dragan Adžić, što će biti značajno na planu samoupouzdanja pred nastavak uigravanja za Ligu šampiona.

Milena Raičević i Matea Pletikosić bile su najefikasnije u našem timu sa po šest golova, dok je Ivona Pavićević tri puta zatresla mrežu protivnika.

Adrijana Kardoso de KastroIvana Godeč i Nina Bulatović postigle su po dva gola, a po jedan Nađa Kadović i Nataša Ćorović.

Sjajno izdanje pružila je Armel Atingre koja je upisala 18 odbrana.

Podgoričanke će 20. avgusta igrati sa prvakom Srbije – Železničarom iz Inđije, a dan kasnije putuju u Ljubljanu, na “uzvratnu posjetu” timu Dragana Adžića.

Za 26. i 27. avgust je planiran nastup na Memorijalnom turniru “Josip-Bepo Samardžija” u Koprivnici, a 10. septembra je prvi meč u Ligi šampiona protiv Kastamonua u Turskoj.

PRATITE NAS

                        Lokalni javni emiter Radio televizija Podgorica d.o.o. | Adresa: 19. decembra br. 13, 81000 Podgorica | Mail: office@gradski.me | PIB: 03328139                             Odgovorno lice: Rade Vojvodić, v.d. izvršnog direktora
REDAKCIJA PORTALA: portal@gradski.me | REDAKCIJA RADIJA: radio@gradski.me

Dokumenta