Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Foto: FSCG

Sutjeska je uradila ono što je morala – slavila je u Radanovićima protiv Arsenala (1:0), ali nije dočekala lijepe vijesti iz Bara, gdje je Budućnost savladala Mornar identičnim rezultatom i zahvaljujući boljem međusobnom skoru proslavila šestu titulu prvaka države od obnove nezavisnosti.

Trener Nikšićana Nenad Brnović rekao je da je vjerovatno presudio posljednji derbi u kome je njegova ekipa vodila sa 2:0, ali na kraju su izabranici Miodraga Džudovića ostali neporaženi – 2:2.

“Prije svega moram da pohvalim igrače koji su dali svoj maksimum. Mi smo odradili ono što je bilo do nas, čekali smo rezultat iz Bara. Kada ne zavisite sami od sebe jako je teško. Danas nismo bili te sreće da osvojimo titulu, ali nadam se da će nam se sreća osmjehnuti u finalu Kupa. Rano je sada za neku dublju analizu. Imali smo nekoliko dobrih situacija da stignemo Budućnost ili da napravimo razliku. Posljednju šansu imali smo u derbiju kada smo vodili 2:0, a završili 2:2. Da smo tada pobijedili vjerujem da bismo osvojili titulu. Međutim ne možemo biti nezadovoljni, Budućnost nam je sa lošim rezultatima u zadnjih par kola dala šansu da se borimo, mi smo sve uradili da pobijedimo danas, ali ponavljam – zavisili smo od meča u Baru”, rekao je Brnović nakon meča.

Sutjeska i Arsenal ponovo će odmjeriti snage već u ponedjeljak u finalu Kupa.

“Mi imamo najveće ambicije, idemo na trofej. Iako smo danas pobijedili, ujednačena je borba bila, bilo je dosta šansi na obje strane, sitnice će odlučivati, možda neki individualac. Imaćemo mnogo bolji tim na raspolaganju i očekujem da ćemo slaviti, iako je Arsenal pokazao da je iskusna i takmičarski odlična ekipa i neće nam biti nimalo lako da ih savladamo”, jasan je Brnović.

PRATITE NAS

                        Lokalni javni emiter Radio televizija Podgorica d.o.o. | Adresa: 19. decembra br. 13, 81000 Podgorica | Mail: office@gradski.me | PIB: 03328139                             Odgovorno lice: Rade Vojvodić, v.d. izvršnog direktora
REDAKCIJA PORTALA: portal@gradski.me | REDAKCIJA RADIJA: radio@gradski.me
MARKETING: marketingtim@gradski.me

Dokumenta