Kad je u odbranu lika i nedjela premijera Zdravka Krivokapića upregnuta i trivijalna pojava poput Marka Milačića – jasno je koliko je sati, saopštio je član Glavnog odbora DPS-a Crne Gore Eldin Brđanin.

“Proslavljeni plaćenik, čuveni konvertit koji je dosad promijenio sve zastave, osvjedočeni radikal najpoz-natiji po spaljivanju zastava naših najpouzdanijih saveznika, ovog puta poručuje nešto. A kada Milačić nešto poručuje – ogromna je vjerovatnoća da je u pitanju ortodoksna laž. Baš tako je i ovog puta”, kaže Brđanin.

Taman kao onda kad je, podsjeća, skidajući ilustracije američkih fotografa sa interneta stvarao tenzije tvrdeći da policija tuče čuvenog ‘malog Andriju iz Nikšića’, tako i danas – uprkos tome što je čitava Crna Gora jasno vidjela i video snimke – navodi kako je neko napao službeno vozilo Vlade i Krivokapićevu ćerku.

“Zato poručujemo Milačiću – samo neka nastavi da brani Krivokapića. Što gorljivije i glasnije. Jer, pored takve ‘odbrane’, nejakom premijeru i njegovoj pogubljenoj Vladi nikakvi neprijatelji i nijesu potrebni”, zaključio je Brđanin.

PRATITE NAS

                        Lokalni javni emiter Radio televizija Podgorica d.o.o. | Adresa: 19. decembra br. 13, 81000 Podgorica | Mail: office@gradski.me | PIB: 03328139                             Odgovorno lice: Rade Vojvodić, v.d. izvršnog direktora
REDAKCIJA PORTALA: portal@gradski.me | REDAKCIJA RADIJA: radio@gradski.me
MARKETING: marketingtim@gradski.me

Dokumenta