Foto: Gradski.me

Predsjednica Skupštine Glavnog grada dr Jelena Borovinić Bojović čestitala je Ani Brnabić izbor za predsjednicu Narodne skupštine Republike Srbije.

“Povodom izbora na dužnost predsjednice najvišeg predstavničkog doma građana i građanki Srbije – Narodne skupštine Republike Srbije, upućujem Vam najsrdačnije čestitke, sa željom da sa te visoke državne funkcije nastavite da doprinosite razvoju i produbljivanju saradnje Srbije i Crne Gore kao dvije najbliže države. Poznajući Vas lično i prateći Vaš dosadašnji rad, sigurna sam da će to tako i biti. Uvjerena sam da je Vaš izbor u najboljem interesu građana i građanki, jer je na čelo Parlamenta Srbije došla ličnost koja će svojom mudrošću i umjerenošću podsticati društvenu koheziju tako neophodnu za snažan napredak Srbije, ali i za mir, stabilnost i prosperitet regiona”, napisla je Jelena Borovinić.

Dodala je da u ime Skupštine Glavnog grada Podgorice, kao i u njeno lično ime, želi joj puno uspjeha u radu.

PRATITE NAS

                        Lokalni javni emiter Radio televizija Podgorica d.o.o. | Adresa: 19. decembra br. 13, 81000 Podgorica | Mail: office@gradski.me | PIB: 03328139                             Odgovorno lice: Vladimir Otašević, izvršni direktor
REDAKCIJA PORTALA: portal@gradski.me | Urednik portala: Dejan Bogojević | REDAKCIJA RADIJA: radio@gradski.me
MARKETING: marketingtim@gradski.me

Dokumenta