Većina se nije raspala, uprkos vašim željama da se sve i svuda raspadne – sada je jasno ko želi krizu, poručila je predsjednica Skupštine Glavnog grada Jelena Borovinić Bojović u odgovoru odborniku DPS-a Mihailu Anđušiću.

Reakcija iz odborničkog kluba Demokratske partije socijalista, prema njenim riječima, potvrdila je sve što je kazala ovih dana: “raspad većine želi samo i isključivo DPS”.

“I to nije novost, to je kontinuitet politike DPS: kriza, raspad, svađa, haos, to su rezultati politike ove stranke i ciljevi kojima i dalje teži. To je za njih prirodan ambijent ali i razlog zašto su ih građani Podgorice ubjedljivom većinom poslali u prošlost”, navela je u reagovanju Borovinić Bojović.

Uprkos činjenici da su demokratski procesi odmakli, navodi da DPS pokazuje da “ne razumije ni osnove demokratije, pluralizma i razlike u mišljenjima”.

“Ipak, njihove izjave su korisne u raščišćavanju situacije. Svaka vrsta ucjene i nestabilnosti odgovara samo njima, pa je izbor narednih dana pred odbornicima većine sasvim jednostavan: ili interes građana Podgorice ili DPS. Vrijeme je pokazalo da jedno uz drugo ne ide”, zaključila je Borovinić Bojović.

PRATITE NAS

                        Lokalni javni emiter Radio televizija Podgorica d.o.o. | Adresa: 19. decembra br. 13, 81000 Podgorica | Mail: office@gradski.me | PIB: 03328139                             Odgovorno lice: Vladimir Otašević, izvršni direktor
REDAKCIJA PORTALA: portal@gradski.me | Urednik portala: Dejan Bogojević | REDAKCIJA RADIJA: radio@gradski.me
MARKETING: marketingtim@gradski.me

Dokumenta