Bojana Popović objavila spisak igračica za dvomeč sa Srbijom

Foto: IHF

Ženska rukometna reprezentacija Crne Gore naredne sedmice igraće dvomeč sa Srbijom u okviru kvalifikacija za Evropsko prvenstvo koje će u novembru biti održano Mađarskoj, Austriji i Švajcarskoj.

Prvi duel je u četvrtak 29. februara (18h) u Zrenjaninu, dok je revanš tri dana kasnije (nedjelja) u istom terminu u „Bemaks areni“.

Predstojeći dvomeč odlučuće pobjednika grupe, a nakon dva odigrana kola izabranice selektorke Bojane Popović nalaze se na čelu kvalifikacione grupe sa četiri boda, dok Srbija ima bod manje, Turska ima jedan, dok je Bugarska na nuli.

Selektorka Popović objavila je spisak na kojem se nalazi 21 igračica.

Foto: RSCG

Okosnicu čine igračice koje su imale odličan nastup i osvojile sedmo mjesto na decembarskom Svjetskom prvenstvu, a nekoliko igračica ponovo je na spisku i konkurisaće za mjesto u timu za predstojeći dvomeč. To su krila Nađa Kadović, Dijana Ujkić, te bekovi Vanesa Agović i Ilda Kepić.

Na spisku se nalaze: Anastasija Babović, Marina Rajčić, Ivona Pavićević, Dijana Mugoša, Nađa Kadović, Nina Bulatović, Dijana Ujkić, Anastasija Marsenić, Itana Grbić, Matea Pletikosić, Đurđina Malović, Tanja Ivanović, Jelena Despotović, Nada Ćorović, Vanesa Agović, Ilda Kepić, Jelena Vukčević, Nikolina Marković, Tatjana Brnović, Bobana Klikovac i Ivana Godeč.

Ostavite komentar

0 Komentari
Inline Feedbacks
View all comments