Foto: DPS

Foto: DPS

Aleksandar Bogdanović, generalni sekretar Demokratske partije socijalista Crne Gore, pozvao je Vladu da u skladu sa zakonom, omogući održavanje sjednice Skupštine opštine Šavnik koja je zakazana za danas a na kojoj je potrebno da se usvoje odluke kojima bi se izbjeglo uvođenje prinudne uprave.

“Odbornici Demokratske partije socijalista odlučni su da ispoštuju ono što su preporuke Vlade i da izbjegnu scenario u kom se uvodi prinudna uprava, međutim, budući da postoje najave da će se pokušati sprečavanje održavanja sjednice Skupštine pozivamo Vladu i Upravu policije da jednom pokažu ozbiljnost i omoguće poštovanje zakona i reda”, kazao je Bogdanović.

Još jednom ističu da su privrženi poštovanju zakona i da ćemo na sve načine spriječiti bezakonje i pokušaje da se na nezakonit način održe novi izbori u Šavniku.

“Odlučno i do kraja branićemo principe i zakonsku obavezu da se započeti izbori do kraja i završe. Finalno, ukoliko bude potrebno, upozoravamo Vladu da ćemo biti prinuđeni da sami sprovedemo ono što je nadležnost Vlade i drugih organa za sprovođenje zakona”, poručuje Bogdanović.

PRATITE NAS

                        Lokalni javni emiter Radio televizija Podgorica d.o.o. | Adresa: 19. decembra br. 13, 81000 Podgorica | Mail: office@gradski.me | PIB: 03328139                             Odgovorno lice: Vladimir Otašević, izvršni direktor
REDAKCIJA PORTALA: portal@gradski.me | Urednik portala: Dejan Bogojević | REDAKCIJA RADIJA: radio@gradski.me
MARKETING: marketingtim@gradski.me

Dokumenta