Foto: Lega Serie A/Twitter

Fudbaleri Lacija pobijedili su Seltik (2:0) na “Olimpiku” u pretposljednjem kolu grupe E Lige šampiona.

Rimljani su sada lideri grupe sa 10 bodova i osiguraće plasman u osminu finala ukoliko večeras Atletiko Madrid pobijedi Fejnord u Holandiji.

Malo toga viđeno je na kultnom “Olimpiku”, pokušavao je Lacio ali bezuspješno, a onda se pojavio Ćiro Imobile i sa dva gola za svega tri minuta u 82. i 85. donio pobjedu Lacijalima.

Mauricio Sari je odlučio da počne meč bez Imobilea, koji je ušao na teren u 61. minutu umjesto Tatija Kasteljanosa i to će se ispostaviti kao pun pogodak.

Igrao se 82. minut kada je domaćin došao do prednosti. Gustav Isaksen je šutirao, lopta se odbila od Imobilea, koji je sproveo iza leđa Džoa Harta.

Tri minuta kasnije Isaksen je uposlio Imobilea, ovaj se odlično zagradio, prevario Kamerona Karter-Vikersa i pogodio bliži ugao za ovjeru trijumfa.

Crnogorski reprezentativac Adam Marušić odigrao je odličan meč u oba pravca, a na terenu je proveo svih 90 minuta.

U istom terminu Šahtjor je u Hamburgu pobijedio Antverpen minimalnim rezultatom u okviru grupe H.

Jedini gol na utakmici djelo je Mikole Matvilenka iz 12. minuta.

Šahtjor se ovim trijumfom izjednačio sa Barsom i Portom sa po devet bodova, s tim da će španski i portugalski tim večeras igrati međusobno.

Antverpen je ostao na nuli.

PRATITE NAS

                        Lokalni javni emiter Radio televizija Podgorica d.o.o. | Adresa: 19. decembra br. 13, 81000 Podgorica | Mail: office@gradski.me | PIB: 03328139                             Odgovorno lice: Vladimir Otašević, v.d. izvršnog direktora
REDAKCIJA PORTALA: portal@gradski.me | Urednik portala: Dejan Bogojević | REDAKCIJA RADIJA: radio@gradski.me
MARKETING: marketingtim@gradski.me

Slobodan pristup informacijama

Dokumenta